Spring til indhold
Nyhed

Ny udviklingsdirektør

18-05-2011

Arbejdet med at få sat det kommende Udvikling Fyn på skinner betyder nu, at Mads Graves Larsen, vækstchef i Udvikling Odense, bliver konstitueret og sat i spidsen i stedet for den hidtidige direktør, Janus Krarup.

- Mads Graves Larsen har trukket en stor del af læsset i arbejdet med at etablere Udvikling Fyn, og han har et indgående kendskab til alle væsentlige interessenter samt til visionerne og ambitionerne. Samtidig er han en netværksopbygger ud over det sædvanlige. Han har derfor de kompetencer, der skal til for at sikre, at samarbejdet i Udvikling Fyn kommer godt fra start, siger Jørgen Clausen.

Ser frem til samarbejde
Også bestyrelsesformand i Udvikling Fyn C.C. Nielsen ser frem til samarbejdet med Mads Graves Larsen.

- Det er afgørende med en stærk mand i spidsen for arbejdet i den kommende tid. Jeg kender Mads Graves Larsen som en person, der har de fynske dagsordener helt inde under huden. Det giver sig udslag i et enormt fagligt og personligt engagement i at skabe vækst og udvikling på Fyn, og det er præcis det, der er brug for nu, siger C.C. Nielsen.

Det fynske samarbejde i Udvikling Fyn er den altoverskyggende opgave for udviklingsdirektøren i den kommende periode. Arbejdet går ind i den afgørende fase, hvor fundamentet for det ambitiøse samarbejde for alvor skal på plads. Byrådene i de fynske kommuner skal i løbet af juni tage endelig stilling til samarbejdet i Udvikling Fyn.

Janus Krarup træder af

Janus Krarup har været udviklingsdirektør i Odense Kommune – og øverste chef i Udvikling Odense - siden 1. august 2010.

Aftalen om fratrædelse er indgået med Janus Krarup efter en periode med drøftelser om hans fremtidige virke i regi af Udvikling Fyn. Janus Krarup og Odense Kommune er enige om, at Janus Krarup ikke er kandidat til stillingen som direktør for Udvikling Fyn, og derfor har parterne i enighed valgt, at indgå en aftale om fratrædelse før processen for etablering af Udvikling Fyn for alvor går i gang.


Udmeldingen om aftalen kommer på nuværende tidspunkt, for at medarbejdere og samarbejdspartnere er bekendt med situationen før etableringen af en ny organisation tager fart.


Mads Graves Larsen konstitueres som udviklingsdirektør per dags dato. Det vil i fjerde kvartal 2011 blive afgjort, hvorvidt Mads Graves Larsen overgår som direktør i Udvikling Fyn, eller om denne stilling skal slås op.

Kontakt:

Stadsdirektør Jørgen Clausen, 40434424, jc@odense.dk