Spring til indhold
Nyhed

Odense Lufthavn har fået ny chef

12-01-2011

Bestyrelsen for Odense Lufthavn har ansat den 39 årige Peter Høgsberg som ny lufthavnschef. Peter Høgsberg har i en lang årrække arbejdet inden for luftfart. Han har blandt andet været selvstændig konsulent i lufthavnsbranchen og flysælger ved Air Alpha, hvor han var ansvarlig for Air Alphas afdeling i Rusland. Peter Høgsberg har en kommerciel pilotuddannelse, en militær lederuddanelse og senest en HD i organisation. Peter Høgsberg bor i Fredericia sammen med sin kæreste.


- Jeg er overbevidst om, at lufthavnen med Peter Høgsberg har fået en udviklingsorienteret leder. Han har allerede præsenteret bestyrelsen for gode ideer til nye aktiviteter i lufthavnen. Peter kan qua sin baggrund påtage sig ansvaret for den daglige drift, og han har et enormt engagement og drive, som vi glæder os til at se omsat i hans virke i lufthavnen, siger bestyrelsesformanden for lufthavnen Jørgen Clausen.


Peter Høgsberg går ind i jobbet med stor faglighed, med kendskab til både den sikkerhedsmæssige del af lufthavnens drift såvel som operatøropgaverne i tårnet. Peter Høgsberg karakteriseres af samarbejdspartnere som målrettet og handlekraftig, og som leder fremstår han med stor autoritet og gennemslagskraft.


Peter Høgsberg har fulgt udviklingen i lufthavnen tæt i flere år, og han glæder sig til samarbejdet med medarbejderne og bestyrelsen om lufthavnens fortsatte udvikling.


Peter Høgsberg tiltræder som lufthavnschef den 1. februar. Stillingen er ledig til besættelse efter at den tidligere lufthavnschef Erry Knudsen, har valgt at gå på pension.


Kontaktpersoner:

  • Peter Høgsberg, mobilnummer 2625 2645
  • Jørgen Clausen, bestyrelsesformand for Odense Lufthavn, mobilnummer 4043 4424