Spring til indhold
Nyhed

Ny afdelingschef for Natur, Miljø og Trafik

24-06-2011

Thomas Lindberg Ramsay kommer fra en stilling som afdelingschef for Teknik og Miljø i Herning Kommune, hvor han har arbejdet siden 2008. Her har han haft ansvaret for dels driftsopgaver, dels overordnede strategiske og ledelsesmæssige opgaver.


”Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Thomas. Han er en gevinst for Odense Kommune, ikke mindst på grund af hans erfaring fra både det private og det offentlige. Hans profil og hans store interesse for strategisk ledelse og helhedsorienteret drift er et godt match med de udfordringer, vi står overfor – både på forvaltnings- og afdelingsniveau”, siger adm. direktør Søren Bonde Hansen.


Han fremhæver samtidig Thomas Lindberg Ramsays erfaring med borgerinddragelse, kompetenceudvikling, projektstyring, effektmål og digitalisering som en stor styrke.


"Odense Kommune er inde i en rivende udvikling, som jeg glæder mig til at blive en del af. Der er højt til loftet og nogle spændende visioner for fremtiden, og det er kun naturligt med de muligheder, der er i Odense. Samtidig er det glædeligt at blive en del af en ambitiøs og fremsynet forvaltning, der har borgerne i centrum. Jeg ser frem til at begynde i jobbet og få hilst på de mange kompetente mennesker i kommunen. Jeg har ikke tøvet med at kalde det en drømmestilling", slutter Thomas Lindberg Ramsay.


Thomas Lindberg Ramsay afslutter i år en Master i Offentligt Ledelse på Århus og Syddansk Universitet, har tidligere været produktchef og driftschef i Hededanmark A/S, og er desuden gæstelærer, censor og medlem af en branchebestyrelse.Kontaktinformation

Søren Bonde Hansen
Direktør, By- og Kulturforvaltningen
Odense Kommune
sbh@odense.dk