Spring til indhold
Nyhed

Arrangement i Odense trækker store navne

24-05-2011

 

- NETWORK011 er et flagskib for erhvervsudvikling på Fyn. Vi får hvert år positive tilbagemeldinger fra deltagerne, der på disse årlige arrangementer både får mulighed for at møde potentielle kunder og skabe kontakter, der kan føre til et samarbejde, siger Kim Ulrik Larsen, erhvervschef hos Udvikling Odense


Inspiration og workshops

Få succes med det rigtige valg – er i år er temaet for NETWORK011. Tidligere direktør for Microsoft Jens Moberg, virksomhedsejeren Mads Løntoft og tidligere koncernchef i Tryg Danmark, Stine Bosse vil berette om vækst i et globalt samspil, iværksætteri i dagens Danmark - og om modet til at bryde rammerne og vilje til forandring.


I løbet af dagen er der desuden mulighed for at deltage i en af 12 workshops. Her kan deltagerne blandt andet blive klogere på den værdiskabende bestyrelse, succes med eksportmarkeder, sammensætning af kapitalbehov og meget andet godt.


Alle er velkomne

Uanset om man er selvstændig eller ansat i en større eller mindre virksomhed, er NETWORK011 for alle, der går efter udvikling, nye netværksforbindelser og innovative idéer til virksomheden eller til sig selv. Tidligere netværksevents har vist, at deltagerne kan drage stor nytte af at hive en dag ud af kalenderen og netværke - høre hvad der rører sig og få ny inspiration og energi.


Som et af de nye tiltag på årets netværksevent, kan deltagerne inden arrangementet møde hinanden på LinkedIn-gruppen NETWORK011. I dette forum får de mulighed for at udveksle oplysninger og holde kontakten fremover. Desuden kan de planlægge møder med andre deltagere.

På forhånd aftalte møder kan afholdes i det nye Meeting Point område, hvor der udover plads til målrettet vidensudveksling også er plads til det spontane møde.


- Vi fornyer hele tiden konceptet, for at være på forkant med de udfordringer vores deltagere står overfor i en konstant foranderlig verden. Dagens iværksættere, virksomhedsejere og –ledere skal ofte træffe nye valg, og det kræver at de har modet og viljen til at træffe de rigtige og nogle gange kontroversielle valg. I den forbindelse søger et arrangement som NETWORK011 at skabe det gyldne overblik, der kan klæde deltagerne på til at begå sig på et marked hvis betingelser kan skifte fra dag til dag, siger Erhvervschef Kim Ulrik Larsen.


Læs mere:
www.network011.dk

Kontaktinformationer:

Iværksætterkonsulent Udvikling Odense, Randi Trabjerg E-mail: rt@odense.dk Mobil: 20517085