Spring til indhold
Nyhed

Motion giver trivsel - motionsdage i september

12-09-2011

Motion og socialt samvær styrker helbredet, og alle kan - uafhængig af alder og rørighed - dyrke motion. Derfor inviterer Odense Kommune beboerne på alle byens plejecentre til at deltage i tre motionsdage, der i løbet af september vil blive afholdt på tre plejecentre. Det er en festlig begivenhed i det fri, som beboere såvel som personale ser frem til – og der er over 225 beboere tilmeldt hen over de tre dage.

Motion, musik og lidt mundgodt
'Aktiviteter i plejeboliger' står for et veltilrettelagt program, hvor de ældre bliver budt på alt lige fra stoledans til stjerneløb. Leder af 'Aktiviteter i plejeboliger', Vinnie Skovkjær fortæller:

- Vi kan ikke arrangere et Eventyrløb, men vi kan så meget andet. Vi ved, hvor godt motion og socialt samvær er for de ældres helbred og livskvalitet. Vi har fokus på hver enkel deltager, og alle aktiviteterne tager udgangspunkt i, hvad den enkelte er i stand til at være med til.

Ud over fysiske udfoldelser vil der også være fællesspisning, ligesom de festlige dage bliver krydret med musik og fællessang.

Tid og sted
Tirsdag den 13. september kl. 10.30-13.45 på Albanigade Plejecenter, Albanigade 21 D
Torsdag den 15. september kl. 10.30-13.45 på Plejecenter Havebæk, Østerbæksvej 83
Fredag den 23. september kl. 10.30-13.45 på Plejecenter Svovlhatten, Svovlhatten 2 B

Pressen er velkommen.

Kontaktinformation
Leder af 'Aktiviteter i plejeboliger' Vinnie Skovkjær tlf.: 22493302