Spring til indhold
Nyhed

Midlertidige p-pladser gør Grønnegade klar til julehandlen

06-12-2011

Etableringen af parkeringskælderen i Grønnegade er godt i gang, men da projektet er blevet forsinket, har Odense Kommune, Hans Jørgensen & Søn A/S og Odense Cityforening i længere tid arbejdet på at skabe midlertidige parkeringspladser i julemåneden.

 

Ingen ekstraudgifter til midlertidige parkeringspladser
Omdannelsen af Grønnegade skulle egentlig først begynde i foråret næste år, men Odense Kommune har allerede nu gennemført en del af det arbejde, der er forbundet med omdannelsen af Grønnegade. Dermed kan de midlertidige parkeringspladser placeres direkte ovenpå den fremtidige pladsopbygning, og der er således ingen ekstraudgifter forbundet med etableringen af de midlertidige parkeringspladser.

 

- Jeg er glad for, at vi i samarbejde med Hans Jørgensen & Søn og Odense Cityforening nu kan give både borgere og butiksejere nogle midlertidige parkeringsmuligheder her i december, hvor der er et ekstra behov for det, siger Steen Møller, rådmand i By- og Kulturforvaltningen.

 

Hans Jørgensen & Søn er også glade for, at der i fællesskab er fundet en løsning.

 

- Odense kommune kontaktede os primo november om muligheden for at etablere nogle midlertidige p-pladser. Som entreprenørselskab kunne vi kun bifalde dette, da vi jo meget gerne vil hjælpe byens butikker med de ekstra p-pladser i den travle julehandel. Vi er sammen med vores underentreprenører meget glade for at være med til at give denne lille julehilsen til byen, siger Lars Friis Christensen, administrerende direktør i Hans Jørgensen & Søn.

 

Praktiske oplysninger om indvielsen
Indvielsen finder sted kl. 17 på pladsen mellem Elgiganten og Brandts hovedindgang. Mens rådmand Steen Møller indvier parkeringspladserne, byder Odense Cityforening på lidt godt til ganen.

 

Udover rådmand Steen Møller er administrerende direktør Lars Friis Christensen fra Hans Jørgensen & Søn A/S og bestyrelsesformand Peter Bøgholm fra Odense Cityforening med til at markere begivenheden.

 

Parkeringskælderen ventes at stå færdig til april 2012, mens omdannelsen af det nye byrum på Grønnegade begyndes i marts 2012 og vil være klar omkring september 2012.
 
Kontaktinformation  
Steen Møller, rådmand i By- og Kulturforvaltningen, tlf.: 51 48 19 20, e-mail: sm@odense.dk
Henrik Sørup Nellemann, projektleder, By- og Kulturforvaltningen, tlf.: 51 77 74 27, e-mail: hsne@odense.dk
Lars Friis Christensen, adm. direktør i Hans Jørgensen & Søn, tlf.: 21 45 19 71
Peter Bøgholm, formand for Odense Cityforening, tlf.: 40 54 22 32, e-mail: peter@city-odense.dk