Spring til indhold
Nyhed

Lørdagskoncert på Amfiscenen – Musik med kvalitet - og ren hygge

23-04-2011

Anja Kickbusch

Anja Kickbusch er en sanger og sangskriver, der på nuværende tidspunkt er bosiddende i Odense. Hun har rejst meget, og har derigennem høstet mange musikalske erfaringer og samlet massere af inspiration.

 

Anjas musik blander elementer fra flere genre, såsom rock, folk, indie og jazz.

Musikken er dynamisk, skæv og energifuld – ind imellem skramlet, og balancerer hele tiden mellem det sårbare og det ekspressive – ofte med et humoristiskpræg og et glimt i øjet. Denne skævhed gør, at de iørefaldende melodier får en eksperimenterende karakter, som også udfordrer lytteren.

Teksterne kredser om emner som f.eks.; de mange forventninger vi har til os selv, til hinanden, og til den kærlighed og lykke, vi til stadighed søger.

 

Anja Kickbuschs band består af;

Anja Kickbusch; vokal, guitar, Christain Ki Dall; guitar, Morten Christian Haxholm Jensen; bas, Rasmus Schmidt; trommer.

 

 

Good People Music

Bassisten Søren Østergaard Pedersen og pianisten Mads Klint Poulsen møder sangerinderne Anja Kickbusch og Julie Ben Sammane – og mon ikke sød musik opstår?

Gruppen leverer en pæn blanding af visesange, pop og jazz.

 

Kom og hør mange kendte klassikere i nye fortolkninger.

 

Lea Havelund Rasmussen spiller ved årets første Lørdagskoncert

Lea Havelund Rasmussen

Lea er en ung pige, som spiller cello, og synger duet med sig selv. Hun vil denne lørdag spille nordiske viser og salmer blandet med egen musik. Kom og oplev noget udtryks- og stemningsfuldt når Lea Havelund stiller op med sin cello og sang.
Kontakt:

Allan Norman
Kulturkonsulent

Odense Kommune
Kultur, Plan & Byg
Kultur
Odense Slot, Indgang G
Nørregade 36-38, postboks 730,
5100 Odense C

Direkte telf. 6551 2812
mailto:anr@odense.dk
Officielle digitale breve sendes til:kultur@odense.dk
http://www.odense.dk