Spring til indhold
Nyhed

Lørdagskoncert på Amfiscenen er swingende, flot korsang af lokal, ypperste klasse – og ren hygge

23-04-2011

Programmet bliver:

Kl. 14-14.30: åbningskoncert (med overraskelser)

Kl. 14.30-15: Syncope

Kl. 15-15.45: Sille Nilsson

Kl. 15.45-16.30: VOW

Odense Vokalfestival holdt sit først arrangement sidste år – også på Amfiscenen – og i år bliver det nogle af de allerbedste lokale kor, der får lov til at prøve kræfter med koncert på en større scene.

Syncope er en vokaltrio bestående af Anna Buch Klausen 16 (th), Sofie Hvenegaard 15 (m), og Maria Corydon 14 (tv), samt trioens musikarrangør og pianist, Jakob Bobjerg Nielsen. Alle er de optaget på Fyns Rytmiske Talentskole, der har til huse på Syddansk Musikkonservatorium i Odense.

Syncope arrangerer selv sangene på deres repertoire, som bl.a. er numre af Coldplay, Oh Land og Sara Bareilles

Billede af Syncope


Sille Nilsso, hvis borgerlige navn er Cæcilie Mølck Nilsson, er 19 år, og skriver egne sang, og betegnes som et meget stort musiktalent.

Sille Nilsson har netop nu færdiggjort sin EP, og musikken er først og fremmest iørefaldende sange, gode, skæve historier og en nærværende stemme, der også kan få en tåre frem.

Med sin akustiske guitar kombinerer Sille Nilsson fint den danske sangskrivertradition med den amerikanske country. 

Bandet består af Rasmus Nilsson/bas, Jesper Kristoffersen/trommer, Bjarke Nilsson/gutiar, Thomas Kristoffersen/guitar og Sille Nilsson/vokal/guitar.

Voices Of Witches synger efterhånden sammen på 11. år. De odenseanske sangerinder emmer af livsglæde, sammenhold og udtryk, når de skyder den af på scenen med deres faste band, som består af Anders Møller, Nicolaj Fage-Lorenzen, Kasper Olson og Rune Reffstrup.

Truppen har sammen lavet flere store opsætninger i byen. Bla. "The James Bond Show" (2006), "DreamCatcher" (2008) og sidst "Limbo" (2011).

Glæd jer til iørefaldende arrangementer af kendte numre, fantastiske sangstemmer og en helt ubeskrivelig fællesskabsfølelse mellem både sangerinder, musikere og publikum.
Kontakt:

Allan Norman
Kulturkonsulent

Odense Kommune
Kultur, Plan & Byg
Kultur
Odense Slot, Indgang G
Nørregade 36-38, postboks 730,
5100 Odense C

Direkte telf. 6551 2812
mailto:anr@odense.dk
Officielle digitale breve sendes til:kultur@odense.dk
http://www.odense.dk