Spring til indhold
Nyhed

Lørdagskoncert på amfiscenen er spændende musik med lokale singer-song-writers – og ren hygge

23-04-2011

Songwriters Circle er en forening, der har fokus på sangskrivning og udvikling af nye talenter. Hver måned præsenteres 4-5 sangskrivere til en koncert på Dexter. Her er der helt nye sangskrivere, der for første gang møder publikum, og der er også rutinerede kunstnere der optræder. Tina Dickow er et eksempel på en kunstner, som startede i sangskriver klubberne.

 

Den 20. august deltager seks meget forskellige sangskrivere i koncerten. Fællesnævneren er, at de alle har tilknytning til Fyn.

Strawberry Blonde spiller til Lørdagskoncerten

Signe Svendsen, der vandt Melodi Grand Prix i 2001 sammen med Rollo og King, har turneret flittigt med Niels Hausgaard og har nu udgivet sine egne sange på albummet ”Ny passager” i efteråret 2010. Sangene er på dansk, og spænder fra rock til mere afdæmpede popsange. I efteråret turnerer Signe over hele landet, men på Brandts er der mulighed for at få en lille forsmag.

Michel Belli har skrevet sange igennem de sidste 15 år. Han har bl. a. haft flere sange med på sin fars albums. Det er selvfølgelig Peter Belli, der her er tale om.

I 2010 udgav Michel sit første dansksprogede album. Han har siden turneret solo og i kombination med sin far.

Lunau

Lunau er en duo, som består af den konservatorieuddannede sanger/sangskriver Trine Lunau og guitaristen/produceren Peter Sund. Musikken trækker på referencer fra den danske vise- og salmetradition og amerikansk folk/country. I efteråret 2011 udsender de deres andet album.

Strawberry Blonde

Spiller iørefaldende country pop. Duoen består af de to tvillinger Anja og Bettina Følleslev. De har virket i sangskriver miljøet igennem flere år, og har været værter og ildsjæle i Songwriters Circle. De spiller små og store koncerter i både ind- og udland. I 2009 udgav de deres debutalbum, som P4 gjorde til ugens album.

Peter Bjørn

Efter et længere ophold i Spanien, vandt Peter i 2010 en lokal sangskriver konkurrence, og fik derved mulighed for, at optræde live med Poul Krebs. Derefter udsendte han sin første single, ”Hey you”, som P4 har spillet flittigt. Han arbejder i øjeblikket på at færdiggøre sit debutalbum.

Jesper Hempler

Rutineret sanger og sangskriver som har været med i musikmiljøet i mere end 20 år. Han har spillet i bands som ”Tuff Enuff” og ”Full Moon Fever”. Har de seneste år lavet to solo albums. Til koncerten vil han præsentere nye sange fra et kommende album med danske tekster.

Bandet

Alle kunstnere bakkes op af et fantastisk band med Mikkel Grue (Guitar) som kapelmester. Derudover er det Adam Winberg (trommer), Morten Jørgensen (Bas), som spiller med Søren Huss, og Morten Buchholz (keyboards), som også turnerer med Poul Krebs og Gnags.Kontakt:

Allan Norman
Kulturkonsulent

Odense Kommune
Kultur, Plan & Byg
Kultur
Odense Slot, Indgang G
Nørregade 36-38, postboks 730,
5100 Odense C

Direkte telf. 6551 2812
mailto:anr@odense.dk
Officielle digitale breve sendes til:kultur@odense.dk
http://www.odense.dk