Spring til indhold
Nyhed

EG Neoprocess vinder årets Let’s Play Pris

25-01-2011

Hardcore forretning

I begrundelsen satte Henrik Lehamnn Andersen blandt andet fokus på evnen til at lege hos EG NeoProcess:

”Man kan sige om jer, at I udlever visionen 'at lege er at leve' på et felt, man ikke normalt forbinder med leg - nemlig hardcore forretning. I har for eksempel fokus på kreativ produktudvikling gennem koblingen af viden, teknologi, fantasi, rollespil og leg, når I afsøger løsningen for kunden”.

”Og så har I desuden udvist stort engagement ved sammen med andre frontløbere at gå forrest i erhvervsudviklingen og anvendelsen af nye tilbud til virksomheder og på den måde være ambassadører for styrkelse af vores virksomheder og arbejdspladser”, sluttede Henrik Lehmann Andersen.


Tillader at lege

Efter prisoverrækkelsen var HR chef Pia Tasior Andersen hos EG Neoprocess mere end tilfreds:

”I EG NeoProcess har vi både fantasi og viden. Vi kan kun spå om fremtiden, men ved at kombinere fantasi, leg og viden i samarbejde med kunder og medarbejdere, kommer vi meget tæt på det optimale resultat".

"Let’s Play bliver en realitet, i det øjeblik vi tillader os at lege med fantasien om, hvordan et fremtidsscenarie kunne se ud. Det legende element får for alvor lov til at blive en virkelighed, når vi tager det alvorligt og forstår at omsætte dét at lege til synlige resultater”, slutter Pia Tasior Andersen.


Hæder for leg og engagement

Let’s Play Prisen blev uddelt første gang for 2008 og kan gå til en privat eller offentlig virksomhed, en forening, en organisation, en kultur- eller uddannelsesinstitution, som med særligt engagement og talent har inddraget legens elementer. Tidligere har Microværkstedet og KOMPAN modtaget prisen.


Yderligere information:

Projektleder Anette Pihl Nielsen, Udvikling Odense, 29 33 54 33

Marketingchef Kia Bendsen, EG Neoprocess, 30 17 32 26