Spring til indhold
Nyhed

Kulturnatten 2011: Mærk historiens vingesus på Odense Slot

18-08-2011

Fredag d. 2. september holder Odense Kommune åbent slot for alle nysgerrige sjæle fra kl. 18-21 i anledningen af Kulturnatten. Slottet er gennem de sidste par år blevet moderniseret, hvilket man får rig mulighed for at opleve under de historiske rundvisninger.

- Det er altid en fornøjelse at se, hvordan byen summer af liv på Kulturnatten. Men det er endnu sjovere at give byens borgere en øjenåbner, for Odense Slot er en smuk bygning, som ikke mange kender til. I hverdagen kan alle nyde Kongens Have og slottet udefra, men slottet er også smukt og spændende indeni, og det vil vi meget gerne vise frem, siger rådmand Jan Boye og tilføjer: - Det er virkelig en perle midt i Odense med masser af historie og sjæl.


Rundvisninger på slottet

Rundvisere fortæller om slottet fra kl. 18.30 og hver halve time frem til kl. 21. Man kan tilmelde sig turene fra kl. 18 på dagen i slotsgården. Der kan max. være 25 gæster med på hver tur, og fordelingen af pladser foregår efter "først-til-mølle"-princippet. Rundvisningerne er gratis, og billetten får man udleveret ved indgang C.

Slotsgården vil i dagens anledning være pyntet op til fest, og der er mulighed for at slå sig ned - enten for at vente på en rundvisning eller for at slappe af med en kop kaffe og nyde historiens vingesus.


Hvor og hvornår
Odense Slot - indgang C, Nørregade 36-38, 5000 Odense kl. 18.00 - 22.00. Rundvisninger i hovedbygningen fra 18.30 - 21.00.


Yderligere oplysninger
Lisbeth Fog Olsen, lfh@odense.dk
By- og Kulturforvaltningen
Odense Kommune