Spring til indhold
Nyhed

Danmarks største 3D projekt kommer til Odense på Kulturnatten

23-04-2011

Odense Slot i 3D

Holdet bag gruppen Danmark i 3D er yderst professionelt, og har optrådt med deres 3D kunst rundt omkring i verden. De har bl.a. afholdt et arrangement i Georgien til ære for landets præsident.

Når holdet kommer til Danmark, vil hele Kongens Have blive forvandlet til en fantastisk tornado af lyseffekter, fakler og DJs – og facaden af Odense Slot vil lægge ryg til et fantastisk 3D building-mapping.

Hvad der helt præcist venter, det fremmødte publikum i Kongens Have, vil gruppen holde hemmeligt. Tidligere har de dog fået bygninger rundt omkring til at gøre alverdens ting.

I hænderne på denne gruppe, og deres 3D kunst, er bygninger styrtet sammen, de har nærmest hoppet og danset, de er rykket under vand og blevet indtaget af kæmpe blæksprutter, bygningers struktur har forandret sig og sammensat sig på ny.

Hvad der venter os den 2. september, er derfor svært at spå om. Gruppen har dog fortalt, at Odense Slots facade vil fortælle et symbolsk eventyr. Så selvom meget er hemmeligt, er en ting sikkert – Vi vil få hilst på H.C. Andersen og nogle af hans kendte figurer.

Allerede fra kl.12 vil der i Kongens Have være en lounge med bløde lædersofaer, hvorfra der senere vil blive rig lejlighed til, at nyde udsigten samt mulighed for at købe øl og drinks i baren.

Showet vil, med den fantastiske 3D oplevelse og tilhørende soundtrack, blive uforglemmeligt. Og gruppen lover, at publikum vil blive opslugt af dette fantastiske projekt.

Så kom og oplev 3D kunst af høj klasse når Danmark i 3D, blænder op for det største projekt af sin art på dansk grund.Eksempler på lignende projekter:
http://www.youtube.com/watch?v=8IICGkOtJ9E

http://www.youtube.com/watch?v=6GcighIL9w0


Kontakt:
Litten Fogt
Kulturkonsulent

Odense Kommune
Kultur
Odense Slot, Indgang G
Nørregade 36-38, postboks 730,
5100 Odense C

Direkte telf. 51 777 345
mailto:Lfo@odense.dk
Officielle digitale breve sendes til: kultur@odense.dk
http://www.odense.dk