Spring til indhold
Nyhed

Kulturnat 2011 – Mere end en kulturnat

23-04-2011

Billede af Kulturnat-plakat


I dagene optil og efter Kulturnatten er byen fyldt med attraktive events – Således omkranses årets Kulturnat af både Albani Live, Studiestart og meget mere. Dette er godt for vores by, dens borgere og de mange gæster, der besøger byen. Der vil være nok at se og opleve – og uden tvivl noget for enhver smag.

Og så er Kulturnatten i år meget mere end en kulturnat.

Fra kl. 14.00 vil byen være fyldt med oplevelser, udfordringer og begivenheder, der målretter sig mod de yngre medborgere – børn og unge. Her vil de kunne finde alt fra streetsoccer til kunstneriske workshops. Årets program vil derfor indeholde et fornemt og alsidigt udbud – udbudt af byens kulturinstitutioner, ungdomsskoler og foreninger.

Til gengæld er der dømt traditionel Kulturnat om aftenen og dog ikke mere traditionel, end at der – som altid – vil være nye, ændrede og anderledes initiativer og begivenheder. Byens alsidige og spændende kulturliv med kulturinstitutioner, foreninger, offentlig huse og meget mere slår dørene op til en unik aften, hvor du kan blive meget klogere på, hvad der rører sig i Odense og samtidig få mange og meget forskelligartede oplevelser.

Kast dig ud i dagen, aftenen og natten – besøg de kendte steder eller tjek de nye tiltag, - ja, find lige præcis de interessante, sjove, hyggelige eller festlige oplevelser, som passer til dig.

Det er Odense Kommune, Kultur, Odense Cityforening og Fynske Medier, der koordinerer denne aftens begivenheder, men mange – rigtigt mange – personer er involveret og bidrager til den flotte helhed.


Rigtig god fornøjelse med KULTURNAT 2011.

 

 

 

Allan Norman
Kulturkonsulent

Odense Kommune
Kultur
Odense Slot, Indgang G
Nørregade 36-38, postboks 730,
5100 Odense C

Direkte telf. 6551 2812
mailto:anr@odense.dk
Officielle digitale breve sendes til:kultur@odense.dk
http://www.odense.dk