Spring til indhold
Nyhed

Kom til Markedsdag i Højstrup

17-06-2011
Det foregår i området ved KFUMs Boldklub Odense, der ligger i bunden af Rismarksvænget. Alle er meget velkomne.

Markedsdagen er tilrettelagt, så der er masser af underholdning, aktiviteter, boder og opvisning for alle – børn, unge og voksne.
 
Kom og oplev:
Café med kaffe/kage, bod med håndarbejde, minigolf og bod med saft og kage, smykkeværksted, tatovering, ansigtsmaling, klatrevæg, ungdomsskolebands, bibliotekets bananvogn, hoppepuder, trampolin, gokart bus, oppustelig fodboldbane, krolf, info boder – få en snak, bolsjekogning, lav mad på bål, træk ture på pony, tyrkiske smagsprøver, parkour, opvisning med hunde, total black out, gymnastikopvisning, trylleshow og trylleworkshops, bod med sportstøj, bod med hekse og perledyr, middelalder kamp, det muntre køkken og rodeo tyr.
 
Kom og mød:
Værestedet Mælkevejen, Højstrupskolen/SFO, Tarup Ungdomsskole, Bolbro og Tarup Bibliotek, KFUMs boldklub, Dansk Arbejder Idrætsforbund, Bolbro Brugerhus, Kvindecafe, Bolsjekogeren, Bolbros Børne- og Ungdomshus, DUI-Leg & Virke, Pårup Rideklub, Parkour, Politiet, Delfinen, Bolbro Gymnasterne, Tryllekunstner, Pårup Klubben og Sankt Martins Kompagniet

Markedsdagen er arrangeret af lokale kræfter fra Tarup Ungdomsskole, KFUMs Boldklub Odense, Værestedet Mælkevejen og Boligforeningen Højstrups helhedsplan, Nøglen til et løft. Formålet med at holde markedsdagen er at give områdets beboere en god oplevelse, skabe samarbejde og netværk mellem de lokale foreninger, klubber og institutioner og synliggøre de mange forskellige fritidstilbud, der er i området. Markedsdagen er blevet til med midler fra Odense Kommunes Forstadspulje. Puljen støtter forskellige tiltag i Odense Kommunes forstæder.

Det er gratis at deltage i markedsdagen, aktiviteterne og underholdningen, men der vil være forskellige boder med salg og KFUMs kiosk holder åbent.

NB: Traditionen tro holder KFUMs Boldklub Odense Sankt. Hans Aften, som de plejer. Læs om arrangementet
 
For yderligere oplysninger om markedsdagen, kontakt Jan Grau fra Tarup Ungdomsskole på tlf. 30 33 48 16 eller Bodil Kristensen, beboerkonsulent på tlf. 61 22 17 03