Spring til indhold
Nyhed

JuleRamasjang i Odense

23-04-2011

DR Big Bandet inviterer i år til julespas i landet Ramasjang, hvor de juler sammen med Jul(i)e Bertelsen, Signe Lindkvist, Sebastian Klein og Bamse. Overskuddet fra JuleRamasjang går til Muskelsvindfondens arbejde for børn med muskelsvind og deres familier samt for at skabe Plads til Forskelle i samfundet til gavn for alle.


Odense Kommune støtter JuleRamasjang med hjælp til markedsføring.


Mission suveræn musikalsk julemusikoplevelse til landets børn

JuleRamasjang er en ny dansk juletradition. Her kan familierne på tværs af generationer opleve et festfyrværkeri af kendte julesange, blandet med de allerbedste julekalendersange gennem tiderne – alt sammen leveret af DR Big Bandet, som mange børn også vil kende fra bl.a. X Factor.


DR Big Bandets mission er at give børn i hele landet suveræne musikalske oplevelser med julemusikken som omdrejningspunkt. På programmet er både klassikere som På Loftet Sidder Nissen og Søren Banjomus, julesalmer, fx Dejlig Er Jorden, og naturligvis også sikre julekalenderhits som Pagten og Det Er Risengrød. DR Big Bandet garanterer høj musikalsk standard og hæsblæsende rytmer over hele linjen, og bandet har allieret sig med nogle af de helt store stjerner fra Ramasjang: Signe Lindkvist, Sebastian Klein, Søren Hauch-Fausbøll og Bamse – og mon ikke der også dukker en drillenisse op?


I en god sags tjeneste

Produktionen af JuleRamasjang er lagt i hænderne på Muskelsvindsfonden, der også samarbejder med DR Big Bandet om de populære sommerevents Cirkus Summarum, der sidste sommer trak over 80.000 danskere i cirkus. Og ligesom i Cirkus Summarum er musikken arrangeret af DR Big Bandets kunstneriske konsulent, den verdensberømte jazzbassist, Chris Minh Doky.


- I Muskelsvindfonden er vi rigtigt glade for samarbejdet med DR Big Bandet om Cirkus Summarum, og vi glæder os også til at kunne bringe julestemningen hele landet rundt med JuleRamasjang. Med DR Big Bandet er vi sikre på, at musikaliteten er i top og med de gode værter fra Ramasjang er jeg overbevist om, at alle – både børnene og deres forældre – må overgive sig til den gode og sjove julestemning, siger Theis Petersen, der er indsamlingschef for Muskelsvindfonden.


Læs mere om JuleRamasjang på www.oplev.odense.dk eller www.dr.dk/juleramasjang – køb billet til årets juleoplevelse for hele familien på www.billetnet.dk


Yderligere oplysninger eller forespørgsel på interview med Søren Hauch-Fausbøll, Signe Lindkvist, Sebastian Klein, Julie Berthelsen eller Chris Minh Doky:


Katrine A. Lundbye-Christensen – Muskelsvindfonden: +45 2980 8039/katten@muskelsvindfonden.dk

Michael Peric – Odense Sport & Event: +45 2941 9561/mp@ose.dk


JuleRamasjang i hele landet

Lørdag 26. nov kl. 14.00

Søndag 27. nov kl. 14.00

Stadium Arena Fyn, Odense

 

Tirsdag 29. nov kl. 16.00

Søndag 4. dec kl. 10.00

Mandag 5. dec kl. 16.00

Koncertsalen i Tivoli, Kbh

 

Lørdag 10. dec kl. 14.00

Søndag 11. dec kl. 14.00

Scandinavian Center, Århus

 

Lørdag 17. dec kl. 14.00

Søndag 18. dec kl. 14.00

Aalborg Kongres og kulturcenter


Kontakt:

Allan Norman
Kulturkonsulent

Odense Kommune
Kultur
Odense Slot, Indgang G
Nørregade 36-38, postboks 730,
5100 Odense C

Direkte telf. 6551 2812
mailto:anr@odense.dk