Spring til indhold
Nyhed

Oplev Kris Herman helt tæt på i Vollsmose Kulturhus

25-10-2011

I sommer har Kris Herman bl.a. været opvarmningsnavn for kunstnere som Anastacia, Erik Hassle, Carpark North og Sanne Salomonsen.

 

Desuden har Kris Herman varmet op for det britiske supernavn James Blunt flere gange i år. Både i København, i Odense og i Ålborg.

 

Kris Hermans musik er ”økologisk popmusik”, og hans sangskrivning er ærlig og utroligt nærværende.

Kris Herman udgav i 2010 det roste debut-album ”I See You See Me,” og har siden udgivelsen spillet mere end 300 koncerter.

 

Det placerer ham blandt de mest hårdtarbejdende musikere i dansk musik, men efter eget udsagn også en af de gladeste, og opfølgeren til debut-albummet er allerede ved at blive indspillet.

 

Kris Herman nyder at komme tæt på sit publikum, og denne eftermiddag præsenterer han sine sange helt tæt på sammen med sin guitarist.

En hilsen fra Kris Herman: " Jeg er fra Århus, men har overraskende nok spillet flere koncerter i Odense end i min hjemby i år. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Vollsmose d. 28. oktober og spille for jer. Håber vi ses."
 

Gå ikke glip af denne akustiske intimkoncert med den sprudlende, garvede performer, sanger, sangskriver, komponist og vinder af DM i Sangskrivning 2011, der ventes at få sit helt store gennembrud i år.

 

Billetter i døren fra kl. 14:30. Entré: 20 kr.