Spring til indhold
Nyhed

Fodboldkamp mod de udsatte

06-09-2011

Byråd stiller op til kamp mod de udsatte

 

I morgen fløjter OB’s træner den fjerde fodboldkamp mellem byrådspolitikere og nogle af byens udsatte i gang. Begge hold stiller med stærke spillere – og de udsatte har trænet i ugerne op til.

Kl. 17 i morgen vil banen ved Kirkens Korshærs herberg i Benediktsgade være fuld af utålmodige og rastløse fodboldben tilhørende byens udsatte og byens politikere. Den årlige kamp mellem de to hold fløjtes i gang af OB’s træner Henrik Clausen.
 

De udsatte har stillet hold blandt brugerne af herberget i Benediktsgade. Forstander John Skovhus Nielsen melder, at spillerne er meget opsatte på kampen og har trænet hver uge – nogle mere.

Der er dermed lagt op til hård modstand til byrådsholdet, som er stillet af rådmand Peter Rahbæk Juel (S) fra Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen. Han er af initiativtagerne til den årlige fodboldkamp.
 

Holdet tæller, udover rådmanden selv, Alex Ahrendtsen (DF), Mohammed Mansour (S), Mark Grossmann (K), Anders W. Berthelsen (S), Morten Kibæk (V), Olav Rabølle Nielsen (S) og Kasper Westh (SF).  
  

Årets kamp er sponsoreret af Carlsberg Sport, der leverer trøjerne til de to hold samt håndklæder, drikkedunke og drikkelse.

- Jeg vil gerne sige tak til Carlsberg Sport og OB, som støtter kampen på hver deres måde. Begge parter er med til at gøre kampen til det brag, som vi forventer – uanset udfaldet.  Selvom jeg da regner med, at byrådet skal have revanche – vi tabte jo sidste gang, siger Peter Rahbæk Juel.
 

Kontakt:
Rådmand Peter Rahbæk Juel, tlf: 30 51 31 15, mail: pnie@odense.dk
Forstander John Skovhus Nielsen, tlf: 63 75 05 57, mail: jasn@odense.dk