Spring til indhold
Nyhed

Fest og farver på Flakhaven i ramadanens og kulturens favn

12-09-2011
For femte år i træk afholdes der lørdag, den 17. september Ramadan- og Kulturfest på Flakhaven. Det sker i selskab med fx afghanske rappere, bosniske folkedansere, latinamerikanske rytmer, somaliske børnedansere og klovnen Bomfur.

Dette års tema er fællesskab, og der vil være mulighed for at yde bidrag til hungersnøden på Afrikas Horn via Folkekirkens Nødhjælps indsamlingsbøsser, der er opstillet i alle foreningernes telte.

16 deltagende foreninger er værter i teltene på Flakhaven. I nogle af teltene serveres der smagsprøver. I andre vil der være mulighed for at få lavet ansigtsmaling, hennafarvning på huden i smukke mønstre, ligesom der vil være mulighed for at høre om de forskellige kulturer og foreningernes virke.

1. viceborgmester Brian Dybro (SF) åbner festen, og formanden for Integrationsrådet Mahmoud Daoud holder tale, hvorefter festlighederne går i gang.

Som afslutning på dagen udtrækker formanden for Integrationsrådet vinderen af en konkurrence, som kører gennem hele arrangementet. Til slut takker Brian Dybro af.

Kom og vær med – det er fra kl. 12 til 16.

Yderligere oplysninger:

Birgitte Vinsten, Integrationschef

tlf: 63756370 mobil 2362950

bmvc@odense.dk