Spring til indhold
Nyhed

Én indgang til hjælpemidler

06-12-2011

Det er blevet nemmere for borgere at få behandlet deres sag i Ældre- og Handicapforvaltningens hjælpemiddelfunktion. Nu skal de kun henvende sig ét sted – nemlig i Servicecenter Hjælpemidler, der er placeret tæt på Hjælpemiddeldepotet. Når hjælpemidler og fagpersonale befinder sig samme sted, bliver sagsbehandlingen mere effektiv, og derved kan ventelisterne blive nedsat. Borgerne vil også opleve, at det er lettere at få udleveret og udskiftet deres hjælpemidler end tidligere.


Et kig ud i fremtiden

Ifølge rådmand Jane Jegind (V) er rejsen for hjælpemiddelområdet kun lige begyndt:

- Åbningen af Servicecenter Hjælpemidler er et eksempel på, at vi tænker ud af boksen. I dag er vi nået et kæmpe skridt i forhold til at sikre borgerne et bedre og mere sammenhængende forløb. Jeg ser også meget gerne et bredere samarbejde på tværs af kommunerne i regionen og ikke mindst et endnu bedre samarbejde med sygehuset omkring hjælpemidler.


Arbejdsmiljø i top

Sammen med indvielsen af Servicecenter Hjælpemidler står Hjælpemiddeldepotet klar til at vise sine nye og moderne lokaler frem. Kulde, larm og utilfredsstillende arbejdsforhold var før en del af hverdagen for medarbejderne på Hjælpemiddeldepotet. Efter et år med ombygninger og et stort praktisk og mentalt arbejde for at forbedre arbejdsmiljøet, har depotet modtaget en Elite-smiley af Arbejdstilsynet og en andenplads til Arbejdsmiljøprisen 2011.

- Vi vil ikke bare at lappe huller. Vi vil have en fremtidssikret arbejdsplads. Derfor har vi bl.a. investeret i moderne teknologisk udstyr, der betyder, at medarbejderne får bedre arbejdsforhold, og at arbejdsgangene bliver mere effektive, så vi i sidste ende yder en bedre service over for borgerne, fortæller funktionsleder Lone Skov.


Tid og sted
Indvielsen af Servicecenter Hjælpemidler og Hjælpemiddeldepotet finder sted:
Tirsdag d. 06. december 2011 kl. 14.00-15.30
Sivlandvænget 6,
5260 Odense SØ (Blok 17 + Blok 1)

Pressen er velkommen.


Kontakt
Funktionsleder på Hjælpemiddeldepotet - Lone Skov, tlf.: 65 51 30 74
Funktionsleder på Servicecenter Hjælpemidler - Karin Theilgaard, tlf.: 65 51 35 01