Spring til indhold
Nyhed

Nye chefkræfter til Bystrategisk stab

13-01-2011

Anne Velling Christiansen tiltræder i dag som ny chef for Bystrategisk stab ved Odense Kommune. Bystrategisk Stab varetager blandt andet projektledelsen for omlægning af Thomas B. Thriges Gade og etableringen af den nye letbane i Odense.

Anne Velling Christiansen kommer fra stillingen som sekretariatschef i Borgmesterforvaltningen, hvor hun har stor erfaring med at drive projekter. Hun er derfor den rette til at føre de store bystrategiske projekter ud i livet. Samtidig vil der blive ansat en projektchef, der får ansvaret for projektet ”Fra gade til by”. Ansættelsen af den nye stabschef og projektchef kommer samtidig med en forestående udbudsrunde og gennemførelsen af visionerne og beslutningerne omkring omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade til en spændende ny bydel.


- Anne Velling er en yderst kompetent leder og har de kompetencer, de bystrategiskeprojekter har brug for i den fase, vi nu træder ind i, siger Jørgen Clausen, stadsdirektør i Odense Kommune.

Peer Munksgaard Rexen har været chef på området, siden han den 1. april 2009 blev ansat som chef for den nyetablerede afdeling City Design Odense, men stopper nu.

- Peer har leveret et godt fundament for den strategiske byudvikling i Odense med opbygning af en Bystrategisk stab i Borgmesterforvaltningen. Med det faseskift vi står overfor, er det tid til involvering af andre kompetencer, og vores veje skilles derfor nu, konstaterer stadsdirektør Jørgen Clausen.


Kontaktoplysninger:
- Stadsdirektør Jørgen Clausen mobil nummer 4043 4424