Spring til indhold
Nyhed

Direktør for By- og Kulturforvaltningen får nyt job

13-10-2011
Søren Bonde Hansen har været administrerende direktør i By- og Kulturforvaltningen siden 2006, hvor han blev ansat til at bygge den nyoprettede By- og Kulturforvaltning op.

Stadsdirektør Jørgen Clausen siger: - Jeg er meget glad på Sørens vegne. Søren er en fantastisk dygtig og visionær leder, egenskaber vi havde god gavn af, da By- og Kulturforvaltningen skulle opbygges.  Søren har sammen med sin chefgruppe formået at bringe de involverede fagområder sammen på en måde, som har bibragt hele kommunen værdi.  I direktørgruppen har Søren ydet et væsentligt bidrag til at skabe og omsætte de dagsordener, der er nødvendige for at drive en stor moderne offentlig virksomhed.  Søren kan med stolthed se tilbage på den store indsats, som han har ydet i Odense Kommune.  Jeg ønsker Søren alt det bedste i det nye job.

Henrik Lumholdt, afdelingschef i Plan og Byg i By- og Kulturforvaltningen, bliver konstitueret i stillingen som administrerende direktør i By- og Kulturforvaltningen fra den 1. januar 2012.

Yderligere oplysninger: Stadsdirektør Jørgen Clausen 65 51 10 01