Spring til indhold
Nyhed

Åens Dage den 13 - 15 maj 2011

05-05-2011
Alle gode gange tre
- skal det igen regne til Åens Dage?
- vi har dog efterhånden telte nok til at kunne sætte tag over de fleste aktiviteter!

Når man har sagt A, må man nødvendigvis også sige B, det motto forfølger vi stædigt i Dalum Ungdomsskole, hvor vi med projektet Åens Dage håber på at kunne få vejrguderne med os for tredje gode gangs skyld.
Vi har nemlig sat os det mål, at bruge en masse ressourcer på aktiviteter der trækker folk ud i det smukke Fruens Bøge, og på den måde præsentere den smukke natur, kun 3 km fra Odense centrum, som bedst gøres i tørvejr.

Første gang vi forsøgte var i 2009 hvor vi med Fyens Stiftstidendes egne ord, ”regnede væk”, og bedst som vi troede at vi umuligt kunne få mere regn, så blev den eneste regnfulde majweekend i 2011, samme weekend som Åens Dage d. 8. Og 9. Maj.

Det forhindrer dog ikke Dalum ungdomsskole, i samarbejde med bl.a. Korsløkke, Rising og Tarup Ungdomsskoler, Dalum IF, FLOW, Odense Musikskole, Sammenslutningen af Odense Ås lystfiskere m.fl. skabe et væld af spændende aktiviteter og oplevelser for hele familien.
Vi kan bl.a. nævne sidste års store hit; Vandboblerne, hvor man i en oppustelig vandboble, får muligheden for at gå tørskoet over søen. De mange outdooraktiviteter herunder kano og kajaksejlads, træklatring, lasergames mm, og et væld af underholdning, herunder cirkus, teater, musik, bl.a. ”Fler’ Farver” fra den åbne scene ved skovkanten på engen.

Hele arrangementet kædes sammen af de fire store telte der sættes op på engen og ved søen i Fruen Bøge. Arrangementet er gratis og for besøgende i alle aldre. De fleste aktiviteter man kan deltage i foregår lørdag og søndag fra kl. 11.00 til 16.00, dog er der variationer og musik og performancescenen har et særskilt program, se aaensdage.dk for yderligere oplysninger.

Er der behov for en snak, er i velkommen til at kontakte:

Afdelingsleder Morten Givskud på mgi@odense.dk, eller 29631046

De venligste hilsner – Morten Givskud