Spring til indhold
Nyhed

VOLLSMOSE-BANDS GIVER DEN GAS TIL ROCK-AFTEN I VOLLSMOSE KULTURHUS

02-09-2010

Fredag den 17. september kl. 19 – 22 er der rock-aften i Vollsmose Kulturhus, hvor to Vollsmose-bands spiller op. Der er fri entré.


Cover-bandet Reach Madness, der består af Sangeren Roj Ahmed, guitaristen Pau Møller, bassisten Pelle Møller og trommeslageren Mads Justesen har spillet sammen i fire år.


Selvom orkesteret spiller cover-numre, er det planen, at der hen ad vejen skal egne numre på sætlisten, og Reach Madness øver flittigt.


Sjovt

Reach Madness er ikke nødvendigvis ude på at erobre verden.


- Vi vil have det sjovt med vores musik, det er dét det handler om for os. Vi har efter hånden haft lidt under 50 jobs, så vi har en god del erfaring.


-Vi har flere gange optrådt, som en slags "café-band", og andre gange har vi set hundredvis af mennesker gå helt amok til noget ”old school” rock og rul, vi har fyret af


Post-Grunge

Aftens andet band er Nevermine, der spiller post-gunge-inspireret rock. Nevermine, der helst kun benytter sig af deres fornavne, består af Ali på vokal, Mads på bas, Martin på trommer og Andy på guitar.


Nevermine er et ganske nyt band med kun et halvt år på bagen, men musikerne er ikke uprøvede.


Mads har for eksempel spillet guitar og bas i 6-7 år, og Martin har spillet trommer i over 10 år.


Nevermine har hele tiden vidst, hvad de vil, og den har hele tiden stået på hård rock med en masse forskellige elementer.


Øvelokaler

Musikerne i Nevermine vil helt sikkert fremad, har en ambition om at nå toppen, og har koncentreret sig om at skrive eget materiale.


Indtil videre er det blevet til fem numre, som Nevermine snart vil indspille. Flere jobs på diverse efterskoler og festivaler er det også blevet til.


Både Reach Madness og Nevermine benytter sig af de nyetablerede øvelokaler på adressen Vollsmose Allé nr. 18, der også omfatter et professionelt indspilningsstudie.

- Det fedeste, lige for tiden, ved at være et Vollsmose band, er vores øvefaciliteter, siger Roj fra Reach Madness.


- Det fedt på grund af den frihed man har, ved at man selv kan bestemme hvornår man øver. Øvelokalerne er også rigtig fedt indrettet. De er lydisolerede, hvilket er et stort plus, fortæller Ali fra Nevermine begejstret.


Vilde

I koncertsammenhæng har Nevermine fået gode tilbagemeldinger.


- Folk, har været helt vilde med vores musik, så vi glæder os rigtig meget til at spille det nye materiale for publikum.


Der er lagt op til et gedigent brag af Vollsmose-rock, når Nevermine og Reach Madness går på scenen for at give den gas i Store Sal i Vollsmose Kulturhus.


Kontaktperson:

Peter Widmer
Kommunikations- og kulturmedarbejder
Vollsmose Kulturhus
Vollsmose Allé 14, postboks 48
5240 Odense NØ

Tlf.: Direkte: 6375 0882
Mail to: pawi@odense.dk