Spring til indhold
Nyhed

Vinnie Who på Kulturmaskinen

01-10-2010

Vinnie Who har om nogen, nærmest ene mand, stået for den bølge af supersexet neo-disco i Danmark, som navne som Glass Candy, Hercules And Love Affair og Neon Neon har stået for i udlandet. De sexede synthflader og dybe bas passer perfekt til livekoncerter.

Vinnie Who, som har det borgerlige navn Niels Bagge, udgav sit debutalbum på EMI i august, men allerede inden debuten så dagens lys, havde han kæmpe succes. Den første single, og Ugens Uundgåelige, "What You Got Is Mine" har været en af de mest spillede sange i år på P3 og Vinnie Who har allerede givet meget roste koncerter på både Roskilde Festival, SPOT Festival og ikke mindst den ultrahippe Island Airwaves.

Den unge discodreng har længe været en af favoritterne hos musikmagasinet Soundvenue, og de gjorde ham også til en af deres "Breakin' Sound '09" i godt selskab sammen med bl.a. Fagget Fairys, La Roux og Florence & The Machine. VinnieWho er helt sikkert et navn, som man kommer til at høre meget mere til i fremtiden. Og som Soundvenue skriver: "Det er efterhånden et etableret faktum, at hvor end Vinnie Who vender snuden, bliver der startet en neodisco-fest af en anden verden."

Det syv m/k store københavnske funk-disko-electro band, der har navn efter frontfigur og forsanger Vinnie Who, var blandt dem Gaffa tilbage i januar spåede en lysende fremtid under overskriften ”De bliver store i 2010”. Her skrev magasinet bl.a.: ”en fremragende sanger og sangskriver, og når han spiller med sit syv m/k liveband, er de noget af det mest funky på den danske scene...”.

http://www.myspace.com/vinniewhoofficial

Support: Shaque Lilli: http://www.myspace.com/shaquelilli

DanceLikaMonkeys hus-DJ Jaboja, spiller i pauser og til after party.

Koncerten præsenteres af DanceLikaMonkey og Kulturmaskinen


Kulturmaskinen, Store Sal
Fredag den 15. oktober 2010, kl. 21.
Dørene åbnes kl. 20

Forsalg: 100 kr. / 70 kr. for studerende med gyldigt studiekort
Dørsalg: 110 kr. / 80 kr. for studerende med gyldigt studiekort

Forsalg på www.fyensbilletten.dk

 

Yderligere oplysninger

Jimmi Mørup (Kulturmaskinen), tlf. 65 51 28 22