Spring til indhold
Nyhed

Verdenskendt vokalensemble gæster Odense

26-01-2010
Verdens mest anerkendte vokalensemble, The King's Singers fra Storbritannien giver koncerter med titlen 'An
Evening with The King's Singers’ i København og Odense i april som en del af deres 2010 turné i Norden.

I Odense vil gruppen også afholde en masterclass, som er arrangeret sammen med Det Fynske Sangselskab og Odense Musikskole.
I 2009 blev The King's Singers tildelt en Grammy for deres album 'Simple Gifts’, og ved de følgende koncerter i Helsinki, Stockholm og Oslo kvitterede det begejstrede publikum med lange, stående ovationer.

Uanset hvilken musik de synger, er The King's Singers øjeblikkeligt genkendelig for deres spot-on intonation, deres fremragende samklang, fejlfrie artikulation af teksten og skarpe timing. Ensemblet har eksisteret i 41 år, og i den periode har der kun været 22 King's Singers, herunder de nuværende seks. Meget få i betragtning af at dette fuldtidsjob er særdeles krævende - med mere end 120 koncerter om året over hele verden. Det kræver en unik blanding af musikalitet, vokale evner og karisma for ikke at tale om udholdenhed, når man er på turné i ni måneder af året. I en enkelt koncert kan repertoiret variere fra renæssance polyfoni til moderne pop og uanset hvilken genre, finder gruppen altid en måde at arrangere det for sine seks stemmer og til at udføre det med stil og ofte med en mesterlig sans for humor til stor nydelse for publikum, som undertiden endda griner højt.

Fredag den 23. april kl. 19.30 i Tivolis Koncertsal, København
Lørdag den 24. april kl. 20.00 i Carl Nielsen Salen, Koncerthuset,Odense
Varighed 1 time 50 min. Inkluderer en pause
Billetter fra kr. 315 til kr. 375 via billetnet.dk

Læs mere på www.kingssingers.com - her kan også hentes pressefotos.
Information om masterclass fås hos musikskoleleder Uffe Most, umo@odense.dk, 20405635