Spring til indhold
Nyhed

Under Odense i Kulturmaskinen

12-08-2010

Under Odense er et arrangement, hvor 5 af Odenses mest lovende upcoming bands spiller — de er nøje udvalgt og har potentialet til at nå langt ud over Odense og Fyns grænser.

Enkelte af aftenens bands har da også allerede gjort sig bemærket på større scener — eksempelvis spillede Gunn en meget rost koncert, på Plænen i Tivoli, som opvarmning for Kashmir i juni.

Arrangementet præsenteres af DanceLikaMonkey i samarbejde med Kulturmaskinen. Der bliver som altid kælet for detaljerne og i dagens anledning, vil der blive gjort en ekstraordinær indsats for at give publikum og musikere en flot visuel oplevelse.


Daniel Bøgh Drasbæk, fra DanceLikaMonkey, siger om Under Odense: Vi er rigtig glade for at kunne lave et arrangement med fokus på Odenses talenter. Det er vigtigt, at der bliver bakket op om byens unge musikere og det er herligt at opleve, hvordan de forskellige bands arbejder på at give publikum en helt speciel oplevelse — der venter nok et par overraskelser.


Følgende bands kan opleves til Under Odense:

  • Them Socks (Funk-rock-pop — i en fantastisk partycocktail)
  • Gunn (betagende energisk indie-rock — ørehængende melodier og dragende tekstunivers)
  • Show go Maniac (old-school Rock’n’Roll med et præg af Rock Hard Power Spray)
  • Chakravartys Kælder (ompa-rock — ala Kaizers Orchestra)
  • Adopt a Highway (Smadder-Havelåge-Rock)

Hele aftenen vil DJ-en Jaboja spille i pauserne. Jaboja er et af de helt nye upcoming DJ-navne fra Odense og med sine blot 17 år, er han allerede en erfaren DJ.

Jaboja spiller primært House, Elektro House, Elektro, Tech House, lidt progressivt House og Trance.


Kulturmaskinen, Store Sal

Lørdag den 21. august kl. 20-02

Entré: 50 kr.

 

Yderligere oplysninger

Jimmi Mørup (Kulturmaskinen), tlf. 65 51 28 22