Spring til indhold
Nyhed

Torsdagskoncert den 5. august med popdronning og popveteraner

04-08-2010

Odense Bloddonorer er sponsorer til denne fantastiske dobbeltkoncert for både de unge og det lidt mere modne publikum. Danmarks ukronede popdronning Medina og Danmarks bedste sangskriverpar Rugsted & Kreutzfeldt gæster haven.


Medina


 

Medina (går på kl. 19.30)


Den dansk-chilenske pop/R&B-sangerinde og sangskriver, Medina, har kæmpe succes i øjeblikket. Hun debuterede med albummet "Tæt på" i 2007, men fik for alvor sit gennembrud med singlen "Kun for mig", der blev et stort hit i 2008 og tilmed den bedst sælgende single i Danmark i 2009. Hun har haft 5 #1-hits på den danske single-hitliste, og har i øvrigt arbejdet med kunstnere som Thomas Helmig, L.O.C. og Burhan G.

Medina har vundet adskillige priser, blandt andet vandt hun i 2009 "Best Danish Art" ved MTV Europe Music Awards og "Årets danske sangerinde" ved Zulu Awards. I 2010 har Medina ved Danish deeJay Awards vundet både "Årets danske artist" og "Årets danske album".

Diskografi:

 • Tæt på (2007)
 • Velkommen til Medina (2009)
 • Welcome To Medina (udkom 26/7 2010)

Eksterne henvisninger


Rugsted & Kreutzfeldt

Rugsted & Kreutzfeldt (går på kl. 21.15)


"Danmarks bedste sangskriverpar" er Jens Rugsted og Stig Kreutzfeldt ofte blevet kaldt, og ét er sikkert - det er nærmest et utal af populære sange og melodier, der er udgået fra deres hænder og hovedet - dels til eget forbrug dels til kollegaer i branchen.

Sangskriverparret havde stor succes i perioden 1979 til 1984, hvorefter de ophørte samarbejdet som optrædende duo. De fortsatte dog i den efterfølgende tid med periodevise samarbejde med bl. a. Sanne Salomonsen, Lis Sørensen og Kim Larsen.

I 2006 skete det, som mange havde ønsket - Rugsted Kreutzfeldt blev gendannet! Tivoli i København havde adskillige gange henvendt sig med en forespørgsel, om ikke Jens og Stig ville gendanne duo'en og spille en koncert mere på Plænen, men opfordringen til at spille sammen igen, kom også fra et helt andet sted.

Også sønnerne af Jens og Stig havde over flere gange, og helt uafhængigt af hinanden, spurgt deres fædre, om de ikke gerne ville spille sammen igen. Jens og Stig var ikke svære at overtale, for lysten til at spille sammen igen var faktisk tilstede.

Siden har duoen turneret på landets mange festivaler og spillesteder med stor succes.


Diskografi:

 • Rugsted Kreutzfeldt 1 (1979)
 • Rugsted Kreutzfeldt 2 (1980)
 • Rugsted Kreutzfeldt 3 (1982)
 • R`n`K Band - English Compilation (1984)
 • Jorden kalder (1985)
 • Rugsted Kreutzfeldt 1+2 (1988)
 • Scrapbog (1996)
 • Tilfældigvis forbi (2005)
 • Går gennem tiden 1977-2007 (2007)

Eksterne henvisninger:

www.rugstedkreutzfeldt.dk

www.bluedesert.dk/rugstedkreutzfeldt.html


Ugens talent


Også denne aften præsenteres et lokalt talent på scenen i Kongens Have - kom og hør det spændende odenseanske band Méllow.

www.méllow.dkLæs mere om Torsdagskoncerter i Kongens Have i Odense: www.odense.dk/torsdagskoncerter

Torsdagskoncerter er en del af Kulturspots 2010 - Tilmeld gratis SMS-nyheder om Kulturspots i Odense - eller Send "SOMMER" til 1204.Links

www.medinamusic.dk
www.rugstedkreutzfeldt.dk
www.méllow.dk

www.odense.dk/torsdagskoncerter

www.facebook.com/torsdagskoncerter

www.kultur.odense.dk/Kulturspots-2010.aspx
Tilmeld gratis SMS-nyheder om Kulturspots 2010:
www.m-marketing.dk/kulturspots.html


Kontakt

Allan Norman
Kulturkonsulent
Odense Kommune

Direkte tlf.: 6551 2812
mailto:anr@odense.dk