Spring til indhold
Nyhed

Ginger Ninja og Fallulah til torsdagskoncert 22. juli

19-07-2010

Den tredje torsdagskoncert byder på spændende og alsidig musik, når Ginger Ninja, Fallulah og lokale Avenor går på scenen.

Ginger Ninja og Fallulah er to super aktuelle navne med masser af airplay og et stort koncertprogram på de danske scener. Nu får borgere og gæster i Odense mulighed for at høre dem helt gratis sammen med det lokale Kansas City-band Avenor, der spiller support.


Ginger Ninja


Melodiøs danserock med Ginger Ninja

Ginger Ninja er et relativt nyt band, men allerede kendt som et humørfyldt band, der leverer herlig danserock af den melodiøse slags.

Deres popularitet er steget enormt i første halvdel af 2010 – ikke mindst takket været deltagelse i Dizzy Mizz Lizzys Reunion-turné, hvor de er nået ud til et rigtigt stort publikum.

På koncertfronten har de desuden høstet mange roser for koncerter på Spot-festivalen og Roskilde Festivalen, ligesom de på fornem vis internationalt har vist flaget i forbindelse med succesfulde koncerter i Wien og Montreux.

Bandet, der består af 4 eksjyder, nu bosat i København, udgav i januar måned deres debut-album, Wicked Map, som fik mange anmelderroser.

www.gingerninja.dkFallulah


Pop med twist af indierock og balkanbeats med Fallulah

Dansk-rumænske Maria Apetri alias Fallulah har også udgivet debutalbum først på året og det gav 5 stjerner i Gaffa og så fornem beskrivelse af hendes sange som ”usædvanligt velskrevne, veloplagte og ørehængende”.

På koncertfronten er Fallulah i år med på adskillige af sommerens festivaler rundt om i landet, herunder Roskilde Festival og hendes cross-over musik-stilart modtages overalt med stor succes.

www.fallulah.com


 

Fra ballader til hård rock med lokale Avenor

Aftenens support-band bliver lokale Avenor, der er et forholdsvist nyt band, og som gerne vil give sine lyttere en oplevelse, de har lyst til at vende tilbage til igen og igen. Deres musik kan beskrives som melodiøs rock med hang til det progressive og spænder fra ballader til hård rock med en klassisk rock-instrumentering og kvindelig vokal i front.

www.avenor.dkLæs mere om Torsdagskoncerter i Kongens Have i Odense: www.odense.dk/torsdagskoncerter

Torsdagskoncerter er en del af Kulturspots 2010 - Tilmeld gratis SMS-nyheder om Kulturspots i Odense - eller Send "SOMMER" til 1204.Links

www.gingerninja.dk
www.fallulah.com
www.avenor.dk
www.odense.dk/torsdagskoncerter

www.facebook.com/torsdagskoncerter

www.kultur.odense.dk/Kulturspots-2010.aspx
Tilmeld gratis SMS-nyheder om Kulturspots 2010: www.m-marketing.dk/kulturspots.html


Kontakt

Allan Norman
Kulturkonsulent
Odense Kommune

Direkte tlf.: 6551 2812
mailto:anr@odense.dk