Spring til indhold
Nyhed

Tag bussen for 10 kroner

17-09-2010

Tag bussen for 10 kroner

Fra 1. august har Odense-borgere haft muligheden for at tage bussen til halv pris i forhold til en 2-zoners kontantbillet. Voksne kan tage bussen for 10 kroner, mens børn betaler 5 kroner.  Det eneste det kræver er et KVIKkort og at man bor i Odense Kommune.

Mere end 6.000 Odenseanere har allerede et KVIKkort, og ifølge helt nye tal er der i august i år solgt 20.000 KVIKkortrejser i bybusserne i Odense. Tallene viser samtidig, at det samlede passagertal i Odenses bybusser er steget i  forhold  til samme periode sidste år. De foreløbige resultater glæder Jan Boye, rådmand i By- og Kulturforvaltningen: ”Det er dejligt, at der er kommet flere kunder i Odenses busser, og jeg håber, at endnu flere vil gøre brug af det gode tilbud og få glæde af de billige billetter ”.

FynBus igangsætter nu, i samarbejde med Odense Kommune, en målrettet markedsføringskampagne, så endnu flere af Odenses borgere får øje på den favorable pris.
 

Hvad er et KVIKkort?

Med et KVIKkort behøver kunderne ikke længere at have kontanter med, når de skal med bussen, men kan nøjes med at betale én gang om måneden. KVIKkortet er et efterbetalingskort, hvor FynBus hver måned trækker beløbet på forbruget via PBS. Man betaler således automatisk for sit forbrug én gang om måneden.

Alle kan bestille et KVIKkort

Der er fire forskellige måde at bestille et KVIKkort på.

Man kan gå ind på www.KVIKkort.dk  og bestille et kort. Har man ikke en computer eller internet, kan man gå på Odense Centralbibliotek og få hjælp til bestillingen. Man har også mulighed for at ringe til KVIKkort hotlinen på 6311 2209 eller møde op i FynBus Kundecenter. 

Bor man udenfor Odense Kommune, kan man stadig køre billigt med bussen

Selvom man bor udenfor Odense Kommune, kan man også køre med bussen i Odense for 10 kroner. Så skal man blot anskaffe sig et Værdikort. Værdikortet er et forudbetalt 2-zoners kort, hvor man indsætter et beløb på kortet. Kortet kan købes i FynBus’ kundecenter og de over 20 kortsalgssteder i Odense. Hver gang man bipper kortet trækkes der 10 kroner på kortet. Værdikortet kan udelukkende bruges i Bybusserne i Odense.