Spring til indhold
Nyhed

Strømførende møde mellem jazz, poesi og visuals

25-02-2010

Christian Vuust Dynamo feat. Peter Laugesen og Einar Már Gudmundsson

Christian Vuust Dynamo er på koncertturné i norden og lægger lørdag d. 6. marts 2010 vejen forbi Mimeteateret i Odense under Odense Lyrik Festival sammen med nordiske digtere.


Christian Vuust Dynamo er et dansk ensemble bestående af fem af landets toneangivne jazzmusikere i et strømførende møde med jazz and poetry-digter Peter Laugesen samt videokunstneren Iben West.


Unikt dansk-islandsk samarbejde

Når Peter Laugesen lader sine ord gå i clinch med musikken, er der altid noget originalt på spil. Ved denne koncert sker det i et unikt samarbejde med den kendte islandske forfatter Einar Már Gudmundsson.


De suppleres i et stærkt samarbejde af det stemningsfulde og subtilt swingende jazzband Christian Vuust Dynamo. Musikerne herfra arbejder inden for så forskellige genrer som rock, jazz og electronica.

Musikerne er Christian Vuust: tenorsaxofon og komponist, Jakob Buchanan: flygelhorn/trompet, Jakob Bro: guitar, Nicolai Munch-Hansen: bas og Jeppe Gram: trommer.


Musik, ord og visuals

Som prikken over i’et udvider videokunsteneren Iben West koncertoplevelsen med live-collager. Hun har bl.a. arbejdet sammen med Nephew og Sorten Muld.


Få en unik koncertoplevelse lørdag d. 6. marts 2010 kl. 22.30 på Mimeteateret, Vestergade 95B, 5000 Odense C.


Fri entré.

Arrangementet afholdes i samarbejde med og som en del af Odense Lyrik Festival


Se også www.christianvuust.com for pressemateriale, eksempler på musikken m.m.

Christian Vuust Dynamo feat nordiske kunstnere