Spring til indhold
Nyhed

Strålende familiehygge

30-05-2010

 

Vejrguderne har virkelig været med os i dag og givet os en masse sol, hvilket har smittet af på det glade publikum. Den super gode stemning fra i går fortsatte for fuld skrue hele dagen i dag, udtaler festivalkoordinator Maria Henningsen.


Det har været familiernes dag, hvor hele familien har hygget sig med de mange forskellige aktiviteter festivalen har at byde på.

Selv om festivalområdet er fordoblet siden sidste år har der været rigtig mange besøgende på hele området dagen igennem. Folk har været meget interesseret i festivalens mangfoldige udbud af aktiviteter – fynske smagsoplevelser, kunst, vandaktiviteter, gadekultur, masser af koncerter og dans, togture og meget meget mere.


Allerede før den officielle åbning af Børnepladsen kl. 11.00 var pladsen fyldt med glade børn og forældre rundt om i boderne. Der var rigtig god underholdning med mange forskellige teaterforestillinger, sjove cykler og ikke mindst var de levende rotter i naturteltet et stort tilløbsstykke.

TipToe Bigband var en sand magnet – der blev jazzet, da det rødvinsdrikkende

publikum indtog festivalen.


Dagen sluttede af med to fede og meget forskellige koncerter.

Der blev hoppet og headbanget – det var svært at stå stille til et fuldt oplagt The Blue Van. Som en af publikum udbrød ”hold kæft de fyrer den af” og det smittede af på publikum.


Et begejstret publikum fulgte Lucy Loves mindste vink, som afslutning på en forrygende festivaldag på Odense HavnFlere oplysninger

Festivalkoordinator Maria Henningsen telefon 26127832.

www.havnekulturfestival.dk
Pressemeddelelse lørdag den 29. maj 2010