Spring til indhold
Nyhed

Stadig mulighed for at møde J.K. Rowling i Odense

27-09-2010

Selv om billetterne til børnearrangementet med J.K. Rowling på Odense Rådhus blev revet væk på billetsalgets første dag, er der stadig mulighed for at opleve forfatteren bag Harry Potter-bøgerne, når hun modtager H.C. Andersen Litteraturprisen i Odense Koncerthus.

En time var alt hvad det tog for at melde alt udsolgt til særarrangementet med J.K. Rowling på Odense Rådhus, da Odense Centralbiblioteket åbnede billetsalget lørdag d. 18. september. Mange entusiastiske Potter-børn og deres forældre stod i kø fra de tidlige morgentimer, selv om dørene til billetsalget først åbnede kl. 10.01. Flere var endda kommet langvejs fra.

- Det er fantastisk, at der er så stor opbakning til Harry Potter Festivalen i Odense. Festivalen er en god og stærk tradition, som for hvert år vokser sig lidt større. I år er det også helt utroligt, at vi samtidig får besøg af forfatteren til bøgerne. Det er et helt eventyr for Odense, at J.K. Rowling kommer og modtager H.C. Andersen Litteraturprisen, siger Jan Boye, rådmand i By- og Kulturforvaltningen.

Børn og voksne kan stadig opleve J.K. Rowling i Odense

Harry Potter-fans – børn som voksne – behøver ikke at fortvivle, hvis de ikke fik billetter til arrangementet i rådhuset. Der er stadig billetter at få til prisoverrækkelsen i Odense Koncerthus tirsdag d. 19. oktober kl. 10.15.

Her modtager J.K Rowling H.C. Andersen Litteraturprisen, og Odense Symfoniorkester fremfører storslået musik fra de elskede Harry Potter-film.


Billetter til prisoverrækkelsen i Odense Koncerthus koster 150 kr. for voksne og 100 kr. for børn. Billetterne kan købes på www.fyensbilletten.dk.


H.C. Andersen Litteraturprisen uddeles af den private H.C. Andersen Litteraturpriskomite.


Vil du vide mere?

Læs mere om hele den magiske Harry Potter festival på www.odensebib.dk/harrypotter


Arrangør

Harry Potter Festival 2010 arrangeres af Odense Centralbibliotek med støtte fra Odense Kommune.


Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om Harry Potter Festivalen fås ved henvendelse til Søren Dahl Mortensen, Odense Centralbibliotek, tlf.: 65 51 44 76.

Pressekontakt og oplysninger om prisoverrækkelsen i Odense Koncerthus fås ved henvendelse til Vicki Møberg Torp, tlf.: 65 51 11 32 eller Kristina Edrén, tlf.: 65 51 27 37.