Spring til indhold
Nyhed

Sølvbryllup i Odense – 25 år med OFF

19-08-2010

Kick OFF

Mandag d. 23. august åbnes festivalen på Magasinet med et brag! Kick OFF markerer åbningen på en uge med film, fest og farver, men vi sparker ikke kun gang i filmvisningen – også i fællessangen! Hvad er en sølvbryllupsfest uden en rigtig fællessang? OFF har komponeret en sølvbryllupssang, som garanteret får tungerne til at trille. Denne aften fremført af tre af Odenses store sangere.

Morgenbord for gæster fra nær og fjern

Tirsdag d. 24. august kl. 9 inviterer OFF til morgenbord! Farvergården er dækket festligt op med gratis morgenmad til de første 200 gæster. Rådmand Jan Boye leverer dagens bryllupstale og Jesper Buhl fra Den Fynske Opera vil stå for den musikalske underholdning.

OFF gør en ære ud af at kræse om gæsterne

OFF’s 25 år skal fejres på behørig vis, og derfor er hele Brandts området pyntet op til fest og biograferne af æresporte med både filmstimler og popcorn på snor. Kom og oplev stemningen, og nyd vores specielt sammensatte sølvbryllupsfilmprogram, hvor vi viser OFF-vindere fra de sidste 25 år.

OFF Awards

Fredag d. 27. august uddeles festivalens prestigefyldte priser ved OFF Awards som er kulminationen på en uge i filmens og kærlighedens tegn. For at blive i sølvbryllupstemaet bliver maden naturligvis leveret af restaurant Mormors køkken. Pressen opfordres til at akkreditere sig hos pressekoordinator Camilla Jensen på cje@nissenco.dk / +45 60617216

Info

Festivalleder Birgitte Weinberger birgitte@filmfestival.dk
www.filmfestival.dk

Kort om konkurrenceprogrammet

Over 1500 film blev tilmeldt årets filmfestival, som alle blev vurderet af en udvælgelsesjury ledet af festivalens kunstneriske leder Mikkel Munch-Fals. 120 film fandt vej gennem nåleøjet til konkurrenceprogrammet. Heraf er 27 fra Danmark og deltager i den nationale konkurrence. 93 deltager i den internationale konkurrence, heraf 28 i animationskonkurrencen og 19 i børne- og ungdomskonkurrencen. Alle konkurrenceprogrammer kan ses på www.filmfestival.dk