Spring til indhold
Nyhed

Skærmfodbolden ruller atter i Vollsmose Kulturhus

23-03-2010

Skærmfodbolden ruller atter i Vollsmose Kulturhus

 

Kulturhuset gentager succesen og indbyder alle fodbold- og computerinteresserede til at deltage i den elektroniske fodboldturnering lørdag d. 10. april i husets Store sal.


Spillet hedder FIFA10 og spilles på såkaldte PS3-konsoller, - så går man og drømmer om at gøre karriere i den boldgade, så var det måske værd at lægge vejen forbi Vollsmose Kulturhus. Deltagerne får mulighed for at jonglere på den virtuelle grønsvær, mens publikum kan følge udvalgte kampe på storskærm. Helt uden for konkurrence bliver der desuden lejlighed til at spille Counter Strike på computer. Der er spil til Play Station 3 og biografbilletter til vinderne.


Tilmelding til FIFA-battle foregår efter først til mølle-princippet på tlf. 63 75 08 81. Det koster ikke noget at deltage og der er fri entré for publikum.


Arrangementet sparkes i gang lørdag d. 10 april kl. 10.00.


FIFA-battle er et samarbejde mellem Odense eSport, NettetNu og Vollsmose Kulturhus.

Fakta om e-Sport:

  • e-Sport - elektronisk sport - er computer og videospil der spilles som konkurrencesport.
  • e-Sport er hastigt voksende og tiltrækker flere spillere på verdensplan end fodbold gør.
  • I Kina og Korea er e-Sport anerkendt som officiel sportsgren med professionelle spillere, der har en årsløn i millionklassen.
  • Til OL i Bejing i 2008 var asiatiske e-Sports stjerner med til at løbe OL faklen til Beijing, hvor sportsgrenen var med som en såkaldt opvisningssport.
  • Ved World Cyber Games, verdens største eSportsfestival, i 2007 var der næsten 1 million deltagere, der forsøgte at kvalificere sig til finalen i Seattle.

Yderligere oplysninger: Ann Christina Lie tlf. 63 75 08 81