Spring til indhold
Nyhed

Odenses hesteinteresserede får nye tilbud

27-04-2010

De vrimler frem i det fynske forår – de hesteglade odenseanere. Og med et smut ind på Odense Kommunes nye hjemmeside www.odense.dk/ridning  kan de nu få et unikt overblik over kommunens mange tilbud.

Det er ikke tilbud, der mangler til Odenses hesteinteresserede. Dem har Odense Kommune nu samlet på en ny hjemmeside www.odense.dk/ridning . Her kan man finde kort over både statslige og kommunale ridespor i kommunen, parkeringsmuligheder ved de enkelte ridespor og de lokale rideklubbers placering.

Nemt og hurtigt kan man også få overblik over længde og placering af kommunens 14 ridespor, som er beskrevet kort. Desuden kan man via et interaktivt kort planlægge sin egen rute og med få klik udskrive et kort over den valgte strækning. Tilsammen udgør de etablerede ridespor en strækning på lidt over 40 km.

Hjemmesiden giver også oplysninger om de vigtigste, større hestearrangementer i kommunen og informerer om takt og tone til hest samt om, hvordan man forholder sig, når man færdes til hest i trafikken og naturen.
 
- I Odense Kommune har vi fokus på at lege, og vi arbejder her i forvaltningen konstant på at forbedre mulighederne for et spændende friluftsliv, herunder også ridning, siger rådmand Jan Boye. Vi håber, at de mange informationer, der nu er blevet tilgængelige, vil bidrage til endnu flere spændende oplevelser på hesteryg i vores smukke natur.

Som led i kommunens fornyelsesstrategi er der desuden oprettet en gruppe på facebook ”Flere ridestier ved Odense” for at sikre en tæt dialog med brugerne af ridesporerne. Gruppen har nu 175 deltagere, og de fleste meldte sig ind i løbet af den første uge. –Det er vores erfaring, at facebook har været det helt rette medie til at kommunikere med netop denne målgruppe, og vi glæder os meget over, at vi på denne måde kan komme helt tæt på brugernes behov og ønsker, siger Jan Boye.

For yderligere information
Kontakt Peter Worm, By- og Kulturforvaltningen, Park & Natur tlf.: 65 51 27 21.