Spring til indhold
Nyhed

Odense satser på unge filmtalenter fra hele verden

26-07-2010

Unge talenter fra hele verden

Det er 3. år i træk, at Odense Filmværksted åbner dørene for Talent Camp Odense. Filmtalenter mellem 18 og 25 år, der endnu ikke er slået igennem, har en uge til at fordybe sig i film, lade sig inspirere af hinanden og sammen lære en masse om film. Talent Camp Odense er en del af Odense Internationale Film Festival. Det betyder, at de unge ud over at deltage i de mange workshops, master class’ og seminarer som udgør Talent Camp, også har mulighed for at møde de mange instruktører og andre branchefolk, der kommer til Odense fra hele verden i forbindelse med festivalen.

Stadig plads!

Alle unge mellem 18 og 25 år, der har en ambition om en karriere i filmbranchen, kan tilmelde sig Talent Camp. Men der er kun 30 pladser i alt, og 12 pladser er allerede optaget af unge fra blandt andet Sverige, Finland, Norge, Frankrig og Danmark. Sidste frist for ansøgning er 12. august, så det er stadig muligt at ansøge om at blive en af de heldige, der kommer gennem nåleøjet og får lov til at være med i Odense, Danmark.

Jane Roneklint direktør fra Odense Film Værksted siger: ”Talent Camp handler om at give en gruppe ekstremt talentfulde filmmagere mulighed for at udvikle sig rent fagligt. Men hos os kan de også udvide deres internationale netværk i branchen, så deres muligheder for at slå igennem i filmbranchen øges. Flere af vores deltagere fra de seneste to år er allerede kommet videre i filmbranchen. Nogle har fået søsat deres egne projekter og andre er blevet optaget på anerkendte filmskoler. Derfor glæder vi os også til at møde dette års filmtalenter og få deres bud på filmens fremtid!”

 

Kortfilm, kreativitet og fantasi

OFF10 handler om kortfilm, men festivalen handler også om nye måder at se filmmediet på og om den kreativitet og fantasi, der er med til at udvikle nye og spændende film. Derfor sætter festivalen stor pris på samarbejdet med Talent Camp Odense, der netop handler om at skabe det bedst mulige afsæt for, at en ny generation i europæisk film kan sætte deres helt eget aftryk på branchen.

Yderligere info
Talent Camp Odense http://www.talentcampodense.dk/
Odense Internationale Film Festival på http://filmfestival.dk/en


Kontakt
Festivalleder Birgitte Weinberger — birgitte@filmfestival.dk, +45 65 51 28 21.