Spring til indhold
Nyhed

Odense Havnekulturfestival 2010 - tre dages sansebombardement

30-05-2010


Odense Havnekulturfestival 2010 - tre dages sansebombardementSøndag formiddag var der højt humør og gang i den trods regnen, hvor der blev grint, danset og spillet stangtennis, da Djanzz underholdt små som store med børnejazz.


Selv om fredag og søndag var præget af regn har festivalen ikke oplevet en nedgang i besøgstallet i år, men en lille fremgang til et par og tyvetusinde besøgende på de tre dage festivalen har varet. Lørdag blev det publikumsmæssige højdepunkt og der var god brug for fordoblingen af festivalområdet, der med inddragelse af Byens Ø, har givet festivalen helt nye perspektiver.

Publikum har virkelig taget Odense Havnekulturfestival til sig.


Vi fandt et par af de glade regnvejrsbesøgende og spurgte dem om festivalen:

”Jeg er imponeret over, at der er så mange forskellige ting. Jeg har været her to dage – fredag og søndag. Har både fået fantastisk øko-mad og en super kop kaffe over fra Alevi-standen. I Skibssmeden fik jeg varmen i fredags og i dag har jeg tænkt mig at lade mig imponere af musikskolens mange talenter og den fantastiske stemning trods regnvejret, jeg har lige ringet efter nogle venner, så de kan komme herned” fortæller My Holst fra Odense.


”Vi er to voksne og fire børn (2,4,7,7 år). Vi har været på Børnepladsen og blev meget inspireret. Børnene har været glade for at se dukketeateret Tommelise og Babusjka og så har de kørt på alternative cykler - det var rigtig sjovt. Vi har klædt os på til festivalen – med regntøj – vi har været glade for at vi kom” fortæller Line Larsen fra Årslev.


Festivalen sluttede af med et brag af en regndans til det grønlandske band Qarsoq. Paraplyerne dansede og rockede bare der ud af.

På festivalens hjemmeside kan festivalen opleves i billedgalleriet og der er link til youtube, hvor der ligger klip fra Speak Your Mind boksen.


Festivalarrangørerne vil gerne takke alle aktører og frivillige for et rigtig stort stykke arbejde, der har gjort den femte Havnekulturfestival til en kæmpe stor succes. Der skal også lyde en stor tak for den rigtig gode stemning til de mange gæster, der har været i løbet af de tre dage festivalen har varet. Endelig kan festivalen glæde sig over en flot opbakning fra sponsorerne, der har gjort det muligt at skabe den flotteste Havnekulturfestival til dato.


Vi glæder os allerede til næste års Odense Havnekulturfestival, der traditionen tro finder sted den sidste weekend i maj.


Flere oplysninger

Festivalkoordinator Maria Henningsen telefon 26127832
www.havnekulturfestival.dkPressemeddelelse søndag den 30. maj 2010