Spring til indhold
Nyhed

Odense Filmfestivalen åben for tilmelding

18-01-2010


Odense Filmfestival fik i 2009 ny grafisk linie - klik og åben i stort format

Tilmeld din film til OFF10 – Odense Internationale Film Festival


Så er der åbnet for tilmelding af film til den 25. Odense Internationale Film Festival, som finder sted fra d. 23. – 28. august 2010

Der vil igen i år blive sammensat et nationalt og et internationalt konkurrenceprogram, et animationskonkurrenceprogram og et konkurrenceprogram for børne- og ungdomsfilm.


Ny profil – ren kortfilmsfestival

OFF10 ændrer profilen tilbage til sit udgangspunkt og bliver fra i år igen en ren kortfilmsfestival. For at skærpe OFF´s profil og for at fremhæve kortfilmen som enestående kunstnerisk udtryksform, har festivalleder Birgitte Weinberger og kunstnerisk leder Mikkel Munch-Fals derfor valgt at styre festivalen tilbage til sit udgangspunkt: fokus på kortfilm. Læs mere i Filmfestivalen i Odense får ny profil


Det er derfor ikke længere relevant at tilmelde film over 30 minutter.


Odense Internationale Film Festival forventer, at den store interesse for at tilmelde film til Danmarks ældste festival fortsætter i 2010, og vi glæder os rigtig meget til at se hvad filmskabere verden over har at byde på.


De mange film giver udvælgelsesjuryen et solidt grundlag til at vælge de allerbedste kortfilm til festivalens fire konkurrenceprogrammer og samtidig sikre den høje kvalitet i festivalprogrammet, som Odense Filmfestival er kendt for.


Tilmelding af film foregår udelukkende via vores hjemmeside www.filmfestival.dk, og det er nemt at tilmelde en film. Når filmen er registreret, printes en kvittering ud som sammen med en gennemsynskopi af filmen sendes til Odense Filmfestival.

De to udvælgelsesjuryer for henholdsvis det danske og det internationale konkurrenceprogram gennemser, under ledelse af kunstnerisk leder Mikkel Munch-Fals, alle tilmeldte film i Odense i løbet af april og maj måned.

Sidste frist for tilmelding af film er 1. april 2010

Alle korrekt tilmeldte film vil få besked om udfaldet af udvælgelsen i slutningen af juni måned.


Festivalen har fået ny kunstnerisk leder, og står overfor en lang række nye tiltag, der skal sikre at festivalen i Odense også fremadrettet vil være en af de bedste af sin slags.


Der er helt sikkert noget at glæde sig til!


Åben logo for OFF10 i stort formatVi glæder os!!


OFF10


 

Yderligere information


Festivalleder Birgitte Weinberger: bsw@odense.dk 6551 2821
www.filmfestival.dk