Spring til indhold
Nyhed

Ny formand for det nye Odense Musikudvalg

09-03-2010

By- og Kulturudvalget valgte i dag den 9. marts ny formand for det nye Odense Musikudvalg for perioden frem til 2014.

Det blev den 43-årige Morten Hedemann, der er godt bekendt med arbejdet for byens musikliv, idet han har siddet i udvalget de seneste 4 år.

Morten Hedemann er et rigtigt "musik-menneske". Han startede som 10-årig på violin, var som 14-årig med i et ungdomsskoleband som bassist og har desuden i en periode været tilknyttet Hot Sound studiet i Ferritslev som studie-musiker.

I starten af 2000 var han med til at tage initiativ til det, der senere blev Kansas City, og han har ofte været med til at arrangere koncerter i Odense.

Rådmand Jan Boye ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde med den nye formand og det nye Odense Musikudvalg. -Vi politikere glæder os over et fagligt bredt favnende udvalg som kompetente rådgivere inden for musikområdet, siger han.

Organisationen omkring udvalget er i forbindelse med udpegningen af nye medlemmer i 2010 blevet justeret, så det afspejler statens måde at organisere den slags armslængde-udvalg på. Det betyder bl.a., at det er musikorganisationer, musikforeninger, spillesteder og lign., der selv har været inde og pege på repræsentanter til udvalget.

For den nye formand, Morten Hedemann, ligger udfordringen i at være med til videreføre og udvikle de gode tendenser, byens musikliv oplever i disse år. -Selvværdsfølelsen i musikmiljøerne er steget væsentligt og den udvikling, skal vi bidrage til fortsætter, siger Morten Hedemann.


Yderligere informationer

Allan Norman, 65 51 28 12, mobil 21 37 27 67, mail anr@odense.dk

Kultur, By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune