Spring til indhold
Nyhed

Naja Rosa på Kulturmaskinen

01-10-2010
Naja Rosa er efter en årrække som korsanger i sine forældres band, Svage Rose, endelig sprunget ud som solist. Hendes selvbetitlede debutalbum udkom i midten af august, og kandiderer allerede nu til titlen som årets bedst anmeldte danske debutalbum.

På debutalbummet fremviser hun en enorm alsidighed i hendes musikalske univers og veksler problemfrit mellem soul, gospel, jazz, blues, pop og rock uden der opstår stilforvirring. For de 10 sange er alle forankret i hendes imponerende soulede stemme, der skaber både sammenhæng og personlighed. Pladen er i høj grad også resultatet af hendes kosmopolitiske liv, som dels har foregået i Los Angeles, hjemme i Sydhavnen og Brooklyn, som i en årrække har været hendes faste base.

Selv om hun har optrådt live med sine forældre utallige gange igennem årene, var koncerten på årets Spot-festival hendes første som solist. Det til trods var koncerten en stor succes, og Gaffas anmelder indledte meget rammende sin 6-stjernede anmeldelse med følgende sætning: "I dag hørte jeg en stjerne". Du får nu samme mulighed når Naja Rosa spiller sin første koncert i Odense på Kulturmaskinen.


http://www.myspace.com/najamusic


Kulturmaskinen, Store Sal

Torsdag den 21. oktober, kl. 21

Dørene åbnes kl. 20


Forsalg: 100 kr. / 70 kr. for studerende med gyldigt studiekort
Dørsalg: 110 kr. / 80 kr. for studerende med gyldigt studiekort

Forsalg på www.fyensbilletten.dk

 

 

Yderligere oplysninger

Jimmi Mørup (Kulturmaskinen), tlf. 65 51 28 22