Spring til indhold
Nyhed

Musikfestival for plejecentre i Odense

13-04-2010

Odense Kommunale Ældrepleje gentager succesen igen-igen, når der onsdag den 14. april afholdes musikfestival for plejehjemsbeboere i Odense Kommune.

Aktiviteter i Plejeboliger har tre år i træk trukket fulde huse i Odense Idrætshal, når de inviterer byens plejecentre til spisning, dans og musik. I år er ingen undtagelse, for der er 413 plejehjemsbeboere, der har tilmeldt sig musikfestivalen. Med personale og frivillige hjælpere giver det en total sum på 625 deltagere i en feststemt idrætshal.


Kandis og Ragnvald

Det musikalske program byder i år på både Kandis og Richard Ragnvald. Begge navne var efterspurgte blandt beboerne, fortæller Vinnie Skovkjær, som er leder af Aktiviteter i plejeboliger, der står for de årlige musikfestivaler. Og hun lover et brag af en fest:

- Vi ser frem til en rigtig hyggelig og festlig dag med masser af musik og god stemning. Det bliver en kanon oplevelse for os alle!


Program

Musikfestivalen løber af stablen onsdag den 14. april kl. 10.30 - 13.45 i Odense Idrætshal. Dagen starter med velkomst ved ældre- og handicaprådmand Jane Jegind og lidt godt til ganen i form af velkomstdrinks og chokolade. Så spiller Kandis op til fællessang lige indtil maverne skal mættes med frikadeller og kold kartoffelsalat. Til dessert er der æblekage og kaffe, som kan nydes i selskab med musik og sang fra Richard Ragnvald.


For yderligere oplysninger:

Vinnie Skovkjær, leder af Aktiviteter i plejeboliger, tlf. 65 51 33 03, mobil 22 49 33 02, e-mail: vh@odense.dk