Spring til indhold
Nyhed

Mød superseje Ida Tin på Hovedbiblioteket

14-01-2010
Onsdag den 27. januar kl. 18.45 har man mulighed for at møde en ægte globetrotter, der trods sine kun 30 år kan skrive både forfatter, eventyrer, kaospilot og ”direktøs” på visitkortet.

Først sammen med sine forældre og senere på egen hånd har hun efterhånden kørt mere end 150.000 km på motorcykel gennem fem kontinenter og besøgt ca. 50 lande.

Arrangementet med Ida Tin finder sted på Hovedbiblioteket, Odense Banegård Center. Billetter a 50 kr. kan købes i bibliotekets reception.

Ida Tin har et imponerende CV og er bl.a. medlem af Kvindelige Eventyrere og optaget i Kvindernes Blå Bog. Trods sit omflakkende liv driver hun sammen med sin far firmaet MotoMundo, der arrangerer motorcykelrejser rundt omkring i verden.

I september 2009 udgav hun bogen ”Direktøs”. Her beskriver hun, hvordan hun bytter sin trygge danske tilværelse ud med en solotur på motorcykel rundt i USA. Hun udfordrer sig selv - alene og i mødet med andre mennesker, og træner gang på gang sin såkaldte modighedsmuskel, når hverdagen og visheden byttes ud med frihed og foranderlighed.

Som datter af Nina Rasmussen og Hjalte Tin, er hun nærmest vokset op på en motorcykel. Allerede som etårig blev hun sat op foran sin mor og kørte rundt i Sydamerika i næsten et år. Siden fulgte familieture til bl.a. den daværende Sovjetunion og Afrika. Men Ida Tin kan selv – efter hun fik egen motorcykel, har turene gået til så forskellige steder som Mexico, Vietnam, Cuba og Chile. Men måske ligger det automatisk i blodet, når man er undfanget på en motorcykeltur…

Mød en supersej pige onsdag den 27. januar kl. 18.45 på Hovedbiblioteket, Østre Stationsvej 15, 5000 Odense C.

Billetter koster 50 kr. og skal købes på forhånd i Hovedbibliotekets reception.

Pressekontakt: Bibliotekar Herle Kristiansen, tlf.: 6551 4492, mail: hemk@odense.dk