Spring til indhold
Nyhed

Medina er sidste brik til torsdagskoncert 5. august

24-07-2010

Nu kan sidste brik i programmet for årets Torsdagskoncerter i Kongens Have offentliggøres - superstjernen Medina kan opleves som anden hovednavn i Odenses smukke have den 5. august


Med Bloddonorerne i Odense som sponsor er der allerede dømt tilløbsstykke med Rugsted & Kreutzfeldt på plakaten, og der er nok ingen tvivl om, at koblingen med Medina vil betyde, at endda rigtigt mange vil finde vej til Kongens Have den aften.

Medina


- I samarbejde med Bloddonerne i Odense fandt vi for flere måneder siden frem til konstellationen af de rutinerede og folkekære Rugsted & Kreutzfeldt og Medina med appeal til det unge publikum, fortæller Allan Norman fra Odense Kommunes Kulturafdeling.


- Vi har blot ikke ville offentliggøre aftalen med Medina, før Grøn Koncert, hvor Medina var åbningsnavn, havde været i byen, fortsætte Allan.


- Nu kan vi endelig fortælle alle vores publikummer, om den spændende koncert vi har i vente, og vi håber, at mange vil tage godt imod nyheden.


Læs mere om Torsdagskoncerter i Kongens Have i Odense: www.odense.dk/torsdagskoncerter

Torsdagskoncerter er en del af Kulturspots 2010 - Tilmeld gratis SMS-nyheder om Kulturspots i Odense - eller Send "SOMMER" til 1204.Links

www.medinamusic.dk
www.odense.dk/torsdagskoncerter

www.facebook.com/torsdagskoncerter

www.kultur.odense.dk/Kulturspots-2010.aspx
Tilmeld gratis SMS-nyheder om Kulturspots 2010:
www.m-marketing.dk/kulturspots.html


Kontakt

Allan Norman
Kulturkonsulent
Odense Kommune

Direkte tlf.: 6551 2812
mailto:anr@odense.dk