Spring til indhold
Nyhed

Legesøndagene på Stige Ø er i fuld gang

02-07-2010

Efter sidste års store succes inviteres store og små igen til legesøndage på Stige Ø. Og ingredienserne er de samme som sidst: sand, vand og kælkebakker. Dertil kommer speedtennis, som er den nye udfordring i år.


Sand, vand og kælkebakker lyder ikke umiddelbart som en helt naturlig cocktail, men ikke desto mindre var det nogle af ingredienserne, som børn og voksne i stort tal boltrede sig med sidste år på legesøndagene på Stige Ø. Og nu er de i fuld gang igen - med legepilot Palle Krabbe ved roret. Der har været én legedag, og det fortsætter de næste tre søndage. Det bliver med garanti skægt!

Børn i alle aldre kan suse ned af en forrygende 100 m kælkebakke, og der er forskellige ture at vælge imellem - fra babybakke til sort piste. Kælke kan lånes.

Børnene kan også boltre sig i et sandkasseeldorado uden lige og pjaske med vand på legebasen, hvor forældre, bedsteforældre og andet godtfolk kan nyde den smukke udsigt fra bakketoppen. Der vil også blive arrangeret forskellige lege for store og små.

Så ta' madkurven med, og oplev glimt i øjet og sved på panden. Der vil være tændt stort lejrbål, så medbring også snobrødsdej.

Kl. 15.00 vil der være musik og fællessang.

Arrangementet er gratis og finder sted søndag den 4. juli, søndag den 11. juli og søndag den 18. juli 2009 klokken 11.00 - 17.00 på legebasen på Stige Ø (den gamle losseplads).

Kontakt
Legepilot Palle Krabbe, mobil 2240 6615, e-mail pagk@ucl.dk.
Projektleder for aktiviteter på Stige Ø, Birgit Bjerre Laursen, tlf. 6551 2725, mobil 21709611, e-mail bbl@odense.dk.