Spring til indhold
Nyhed

Kulturnat 2010 i Odense

01-09-2010

Kina i Odense

Siden maj har kinesere på verdensudstillingen EXPO 2010 i Shanghai kunne opleve en lille bid af Odense i form af Odenses helt egen cykelpavillon. Nu kommer Kina til Odense og Kulturnatten får derfor et kinesisk twist rigtig mange steder. Flakhaven bliver fyldt med kineserier, kinesisk musik og ægte kinesiske kung fu munke. 80 butikker har taget det kinesiske tema til sig og dyster i konkurrencen om at lave det flotteste butiksvindue og på Odense Central Bibliotek står litteraturen i Kinas tegn.


Odense Bys Museer fejrer 150 års jubilæum

På kulturnatsdøgnet fredag den 3. og lørdag den 4. september er Odense Bys Museer scene for masser af museumsaktiviteter og fortællinger om Odense fra forhistorisk tid og frem til i dag. Man kan få sine sanser i brug - og smage, lugte, se og høre om fortiden. Anledningen er Odense Bys Museers 150 års jubilæum, hvor vi fejrer ALLE TIDERS MUSEUM.


Mapping Brandts

Når mørket falder på, lægger Brandts facade til Danmarks største mapping event – et 3D lysshow, man kan opleve fra parkeringspladsen i Grønnegade. MAPPING BRANDTS er tilrettelagt af kunstneren Magnus Fuhr i samarbejde med AV-huset, Den Elektroniske Legestue og MLH1407. Og får man fingre i et joystick kan man spille Asteroids i storformat! Mapping Brandts finder sted kl. 21, 22 og 23 og varer ca. 10 minutter.

Der er et utal af andre levende og fascinerende begivenheder på natten, - her kan nævnes:

Det Blå Rocktog, Kongensgade, Det Grønlandske Hus, Magasinet, Det Kongelige Teaters Balletskole, Jernbanegade, Fyns Grafiske Værksted, Hans Jensens Stræde, Odense Teater, Jernbanegade, Circus Noie, Kulturmaskinen, Café Klosterbakken, Smag på Kina på Hovedbiblioteket, Banegårdcentret og meget, meget, meget mere.


Se hele programmet her http://www.kultur.odense.dk/Kulturnat-i-Odense.aspx

www.kultur.odense.dk

Programmet findes i trykt udgave i citys butikker


NB: Og så holder butikkerne i Odense City åbent og er klar med gode Kulturnats-tilbud.