Spring til indhold
Nyhed

Jul i Odense som aldrig før

22-11-2010

I eventyrets by er samlet et overflødighedshorn af hyggelige, sjove og skæve julearrangementer til både egne borgere og syddanskerne mere bredt. Fx:

  • H.C. Andersen Julemarkedet: Indbydende boder og en stemning af at tiden er skruet tilbage til eventyrforfatterens tid.
  • Chill-out mod julestress: Opvarmet iglotelt foran rådhuset, hvor juleshopperne kan dase i bløde møbler, lytte til loungemusik og smage gode drinks.
  • VinterZOO: Madkurve, kyssebænke og fakler i skumringen sørger for rendyrket vinterstemning for både dyr og gæster i Danmarks hyggeligste ZOO.
  • Indkøbsmekka: Julemarkeder i flere bydele frem til jul samt shoppemuligheder i blandt andet Rosengårdscenteret, Danmarks største IKEA og Odense city

- Det gode ved december i Odense er de mange og meget forskelligartede tilbud for både kulturinteresserede, børnefamilierne, de unge og mange andre grupper også. Det er netop lykkedes byen at samle så mange spændende aktiviteter, fordi alle aktører er enige om at satse stort på julen, siger citychef Sine Larsen.


- H. C. Andersen Julemarkedet har været en stadig større succes gennem syv år, og det er klart, det smitter af på de forskellige arrangementer, at der er så meget at byde på i Odense. Jeg håber meget, det brede udvalg af højkvalitetsoplevelser vil trække gæster til det julepyntede Odense, siger kulturkonsulent Ane Stockmarr.


Igen i år rækker Odenses julekampagne derfor også ud over bygrænsen. Via både elektroniske og trykte medier vil borgere på hele Fyn og i trekantsområdet opleve en indgang til Odenses juleunivers. Via den officielle hjemmeside er der printklare programmer for enhver smag og alder.


Se mere på www.visitodense.com


For yderligere info og fotos:

Projektleder Rune Bager, Udvikling Odense, tlf. 3071 8094: rb@odense.dk

Citychef Sine Larsen, tlf. 2620 7871, sine@city-odense.dk