Spring til indhold
Nyhed

Herre-julefrokost, sang og iskolde snaps

30-11-2010
100 mænd fra Odenses plejecentre samles til årets herre-julefrokost i dag, tirsdag den 30. november 2010. Kvinder ingen adgang!

Traditionen tro mødes de mandlige beboere fra Odenses 24 kommunale plejecentre over en enkelt øl og en iskold snaps i dag. Ud over en masse godt til ganen står den på ren mandehørm med fællessang, vittigheder og anekdoter fra gamle dage.

Det er ”Aktiviteter i Plejeboliger”, der står bag arrangementet, der ikke kunne lade sig gøre uden hjælp fra plejepersonale, frivillige og mandlige studerende fra SOSU-skolen i Odense. Swingtetten står for den musikalske del af arrangementet.

Kun for mænd
– Vi har valgt at invitere alle herrerne til en fælles julefrokost, for at lave et arrangement særligt for dem. Med sådan et arrangement rammer vi mange af dem, som måske ikke plejer at tage med til vores aktiviteter, fortæller Vinnie Skovkjær, daglig leder af ”Aktiviteter i Plejeboliger”.

Aktiviteter i Plejeboliger
”Aktiviteter i Plejeboliger” er en gruppe på 23 medarbejdere, der i det daglige tager rundt på byens 24 kommunale plejecentre. De kommer minimum to gange om ugen på hvert center, hvor de laver gymnastik med beboere, spiller kort, går ture, læser højt, tager på udflugter osv. Alle aktiviteterne er tilrettelagt i samarbejde med beboerne. Derudover arrangerer de forskellige ting på tværs af plejecentrene, fx en årlig musikfestival, sportsdag og herre- og damejulefrokost.

Dagens herre-julefrokost foregår:
Tirsdag den 30. november 2010 kl. 11.00-13.45 på Havnens Gourmet, Ryttervejen 19, 5240 Odense NØ
Pressen er velkommen.

Kontakt
Vinnie Skovkjær, daglig leder af ”Aktiviteter i plejeboliger”, tlf. 65 51 33 03 / 22 49 33 02