Spring til indhold
Nyhed

Helene Bækmark er ny direktør i Odense Kommune

28-10-2010
Helene Bækmark er ansat som administrerende direktør for Ældre- og Handicapforvaltningen i Odense Kommune. Hun tiltræder 1. januar 2011.

Helene Bækmark har siden 2006 arbejdet som direktør for Pleje, Sundhed & Arbejdsmarked i Fredericia Kommune. Hun har bl.a. stået i spidsen for Fredericia Kommunes innovation på ældreområdet under overskriften "Længst muligt i eget liv".

Helene Bækmark betegnes som en ambitiøs og strategisk stærk leder, der møder medarbejdere og ledere med positive forventninger.

Helene Bækmark har med sine erfaringer og tilgang, et godt fundament for at sætte sit præg på de eksisterende dagsordener i Ældre- og Handicapforvaltningen, der handler om nytænkning af velfærdsydelser og den værdibaserede organisation.

Rådmand for Ældre- og Handicapforvaltningen Jane Jegind udtaler: ”Vi har med Helene Bækmark fået en stærk direktør, der har erfaring som direktør fra dette fagområde, og som kan bære de gode udviklingstiltag, vi har påbegyndt, videre. Jeg ser meget frem til vores fremtidige samarbejde”.

Stadsdirektør Jørgen Clausen er også er meget glad for, at Helene Bækmark fra årsskiftet indgår i Direktørgruppen for Odense Kommune: ”Helene er en meget kompetent direktør for Ældre- og Handicapområdet, og hun vil kunne bidrage med indsigt og nye visioner for de kommunale velfærdsydelser, ikke mindst i udvikling og inddragelse af velfærdsteknologi."

Helene Bækmark bor i Fredericia sammen med sin mand og deres to børn.

Stillingen som administrerende direktør for Ældre- og Handicapforvaltningen har været ledig til besættelse siden 1. august 2010. Der var i alt 25 ansøgere til jobbet.
Ansættelsen sker på 5-årigt åremål.

Kontakt
Pressen kan få mere at vide af
rådmand Jane Jegind, mobil 2091 1031
stadsdirektør Jørgen Clausen, mobil 4043 4424
direktør Helene Bækmark, mobil 4124 8241