Spring til indhold
Nyhed

Torsdagskoncerter i Kongens Have starter 8. juli

01-07-2010

Torsdag den 8. juli kl. 19 går startskuddet til årets række af Torsdagskoncerter i Kongens Have i Odense. På scenen står en erfaren dansk sangskriver og et lokalt singer songwriter søskendepar.


Anne Dorte MichelsenAnne Dorte Michelsen

Sangeren og sangskriveren Anne Dorte Michelsen har fundet sin prikkede kjole frem, har pudset balskoene, og er for første gang siden sin tid i Tøsedrengene on the road again.


Der er dømt charmerende, varm og sprudlende sammensætning af sange, som med deres krystalklare og vedkommende tekster, deres enkle og elegante melodier og rytmiske styrke, kan samle generationer og måske også vække minder.


- Siden jeg gik ud af Tøsedrengene er det som om, jeg har været på en lang rejse: Jeg har spillet i kirker og koncerthuse, i Japan, i Norden, sunget salmer og turneret med Venter på Far. Men som mange rejsende, nået tilbage ved mit udgangspunkt, hvor sangene og hitsene fra alle årene lever, og er lige til at samle op og synge igen. Og lysten til at gøre det, har egentlig aldrig været større, fortæller Anne Dorte.


SANGENE:

JEG HAR LAGT MINE VÅBEN

SIG DU KAN LI’ MIG

FØR ELLER SIDEN

HANDYMAN

UD UNDER ÅBEN HIMMEL

BRUGE OG BRUGES

MAGNETER

ØKOLOGISK LANDMAND

EN LYKKELIG FAMILIE

HVOR VAR DET NU VI VAR?

INGEN ER HELT ALENE

FORTROLIGHED

SLIP DET FRI

VI KAN IKKE LEVE ALENE
INGEN I VERDEN


Strawberry BlondeStrawberry Blonde


Singer Songwriter duoen består af de 30-årige tvillingesøstre Betina og Anja Følleslev, der er bosat i Odense.

Bandnavnet tager sit udgangspunkt i deres naturlige hårfarve, rødblond, som på engelsk betegnes ”Strawberry Blonde”. Strawberry Blonde har siden 2004 optrådt til små og større koncerter i ind- og udland med ca. 60 koncerter om året og udgav i 2009 deres debutalbum.


Links

www.odense.dk/torsdagskoncerter

www.facebook.com/torsdagskoncerter

www.annedortemichelsen.dk

www.strawberryblonde.dkKontakt

Allan Norman
Kulturkonsulent
Odense Kommune

Direkte tlf.: 6551 2812
mailto:anr@odense.dk