Spring til indhold
Nyhed

Fallulah - Danmarks kommende indie-dronning på Kulturmaskinen

24-02-2010


Fallulah - Danmarks kommende indie-dronning
Fredag d. 5. marts kl. 21 – Store sal i Kulturmaskinen – Entré (se nedenfor)


Odenseanere får som de første mulighed for at opleve en koncert med Fallulah efter hendes overbevisende albumdebut


Fallulah - klik og se foto i stort formatMellem sødemiddel og salt. Mellem pop og postyr. Dér et sted rumsterer Fallulah rundt med sine egenrådige sange, der har fået GAFFA til at udråbe den 24-årige debutant til en af de artister fra vækstlaget, der vil markere sig stærkt i det 2010.
Dette viser sig også allerede på førstesinglen "I Lay My Head", der har været Ugens Uundgåelige på P3 og Soundvenue Selected. Her har Fallulah både øre for det fyrige hook og den lidt sidelæns rytmik og instrumentering. Det giver universet en indre spænding og en sans for drama, der slægter toneangivende kunstnere som Florence + The Machine og Bat For Lashes på.


Fallulah - klik og se foto i stort formatDebutalbummet "The Black Cat Neighbourhood" (Sony) udkom den 8. februar og er produceret af Fridolin Nordsø, der slår sine folder i The William Blakes og har produceret for artister som Moi Caprice og The Fashion. "Jeg kan godt lide at vise både styrke og skrøbelighed i mine numre. At det er kontrastfyldt. For der ikke er nogen, som kun er stærke eller kun er svage. Ligesom jeg ikke tager det samme tøj på hver morgen" fortæller Fallulah.

Oplev Danmarks kommende indie-dronning på Kulturmaskinen d. 5. marts til hendes første koncert efter udgivelsen af hendes anmelderroste debutalbum og til hendes første koncert i Odense.


Fallulah:

http://www.myspace.com/mymusicbank

Support: Ann Mimoun

www.myspace.com/annmimoun


Kulturmaskinen, Store Sal

Fredag den 5. marts kl. 21


Forsalg: 80 kr. / 50 kr. for studerende med gyldigt studiekort

Dørsalg: 90 kr. / 60 kr. for studerende med gyldigt studiekort


Forsalg på: www.fyensbilletten.dk


Bedste hilsner
Jimmi Mørup

Kulturkonsulent
Kulturmaskinen - www.kulturmaskinen.com